TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
ELITE. Prima Carte Oficială a Serialului Netflix
ELITE. Prima Carte Oficială a Serialului Netflix
Vezi
galerie

ELITE. Prima Carte Oficială a Serialului Netflix

de Abril Zamora

Id: #375608

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Intrigi, invidie și povești de dragoste. Intră în universul serialului tău preferat pe Netflix!

Paula suferă din cauza unei iubiri imposibile, despre care nu poate să îi povestească nimănui. Janine, păstrează un secret care, dacă ar ieși la iveală, i-ar pune viața în pericol.

Prietenul ei Gorka, începe să simtă ceva mai mult pentru o altă persoană, iar Mario, repetent și bully totodată, află pentru prima dată cum este să fie chiar el în pielea victimei.

Din cauză că și-a pierdut părul în urma unor probleme emoționale, colegii de la Encinas o strigă Coama pe María Elena. Nimeni nu are habar că, în spatele opulenței și strălucirii, se asunde o poveste tristă de familie.

Cu toate că problemele nu lipsesc din viețile lor, ceva neașteptat se întâmplă la petrecerea de sfârșit de an… Marina este găsită moartă pe marginea piscinei.

În mâinile detectivei ajunge un jurnal misterios plin de ură la adresa adolescentei ucise. Cineva o detesta. Toate indiciile duc către unul dintre colegii ei de clasă… Cei cinci, Melena, Janine, Mario, Paula și Gorka, se trezesc implicați în poveste într-un fel sau altul.

Să aibă autorul jurnalului vreo legătură cu moartea ei? Cine l-a dat pe mâna poliției? De ce o ura atât de mult pe fată? Cum s-a ajuns atât de departe? Cel mai bine ar fi să ne întoarcem la începutul anului și să îmbinăm piesele din puzzle.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Abril Zamora

Data apariției: iulie 2021

ISBN: 9789975345859

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 437

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bestseller

Teme: iubire, prietenie, secret

Abril Zamora
Abril Zamora
Autor

ABRIL ZAMORA este actriță, scenaristă și regizoare. După o lungă carieră în film...

vezi autor