TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Bani. Muncă. Timp liber

Elena Vlădăreanu
Colecții/Serii: Vorpal
Colecția de poezie VORPAL este coordonată de Svetlana Carstean. Vorpalul e arma absurdă, dar eficientă și impecabilă, care apare...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-43-0091-1
Dimensiuni: 15x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Bani. Muncă. Timp liber

MAI MULTE DESPRE CARTE

Colecția de poezie VORPAL este coordonată de Svetlana Carstean. Vorpalul e arma absurdă, dar eficientă și impecabilă, care apare în poemul Jabberwocky din Alice în Țara oglinzilor. Arma uneori jucăușă și periculos de inteligentă.

Data apariției: noiembrie 2017
Editura: Nemira
Pagini: 96
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
versuri, poezie, literatură română, literatură contemporană
  • Elena Vlădăreanu - Autor
    Elena Vlădăreanu s-a nascut in 1981, in Medgidia, judetul Constanta. A absolvit cursurile Facultatii de Litere din Bucuresti. Din 2001, lucreaza in presa, iar, in prezent, realizeaza emisiunea „Timpul Prezent” la Radio Romania Cultural. In 2002, ii apare volumul din confesiunile distinsei doamne m. in colectia underground „carmen” initiata de un cristian. In acelasi an, apare la Editura Timpul volumul pagini, considerat...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Svetlana Carstean
„O carte despre condiția artistului/artistei, despre cutumele lumii literare românești în care trăim. O artă poetică despre cât de nepoetică poate fi supraviețuirea. Elena Vladareanu dă voce tuturor vocilor care șoptesc pe la colțuri, dar nu vorbesc despre propria condiție, dă o voce, în mod radical, frustrării, furiei și fricilor unor artiști care nu mai au timp să se ocupe de arta lor, fiind confiscați de știința supraviețuirii, captivi în ecuația bani/muncă/timp liber. O voce plasată în afară metaforei și a iluziei. Mai mult ca niciodată, Elena Vladareanu își confirmă în această carte stilul, forța, dar și misiunea pe care și-a asumat-o.”
Mihai Iovănel
„Bani. Muncă. Timp liber este volumul cel mai direct al Elenei Vlădăreanu, cel mai apropiat de ideea de manifest. Un manifest artistic, un manifest feminist și feminin conceput pe mai multe voci care livrează împreună, în forță, mesajul. Misiunea volumului este să opereze o extragere brutală din fetișismul artei pentru artă. Misiune îndeplinită. <<Bine ați venit în deșertul realului!>>”

Opinia cititorilor