TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Omul care a cucerit timpul LI-ELM-OMCACT-17-N-001
Omul care a cucerit timpul
Vezi
galerie

Omul care a cucerit timpul

de Elan Mastai

Titlu apărut în colecția Buzz Books la Litera

Id: #249765

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Este anul 2016, iar în lumea lui Tom Barren tehnologia a rezolvat toate problemele omenirii - nu există război, nici sărăcie, nici avocado necopt. Și totuși, Tom este nefericit. A pierdut-o pe fata visurilor sale. Și ce faci când ești trist și ai o mașină a timpului? Cel mai probabil, ceva stupid.

 

Eșuat într-o realitate alternativă groaznică pe care o recunoaștem imediat drept anul 2016 al zilelor noastre , Tom e disperat să-și îndrepte greșeala și să plece acasă. Până când descoperă, pe neașteptate, niște versiuni minunate ale familiei, carierei și femeii care poate fi iubirea vieții sale. Acum Tom se confruntă cu o alegere imposibilă. Să se întoarcă la viața sa perfectă, dar lipsită de dragoste, sau să rămână în lumea noastră imperfectă, alături de iubita sa? În căutarea răspunsului, Tom călătorește în spațiu și timp, în încercarea de a-și da seama, în sfârșit, cine este cu adevărat și care ar trebui să fie viitorul său  și al nostru.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Elan Mastai

Traducător: Vlad Pojoga

Data apariției: august 2017

Titlu original: All Our Wrong Todays

ISBN: 9786063318085

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 448

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: fericire, iubire

 

Opinii editoriale

Un roman de debut surprinzător... Uimitor și complex... O narațiune extraordinar de amuzantă... În realitatea alternativă a zilelor noastre, când mulți și-ar dori să se poată întoarce în timp, plăcerile masochiste ale acestui roman halucinant și înduioșător le-ar putea oferi o oarecare consolare.

Washington Post

Modelul asumat al lui Mastai este Leagănul pisicii de Kurt Vonnegut, cu capitolele sale scurte și poantele istețe. [...] O voce narativă în același timp înțeleaptă și naivă, indignată și resemnată, hilară și profund tristă.

The Wall Street Journal

Un roman despre călătoria în timp nu are dreptul să fie atât de antrenant. Un roman atât de antrenant nu are dreptul să fie atât de inteligent. Iar un roman atât de inteligent nu are dreptul să fie atât de amuzant. Sau de pătrunzător. Sau de captivant. Practic, acest roman nu are dreptul să existe.

Jonathan Tropper, autorul romanului „Aici ne despărțim”