TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tot ce e înăuntru
Tot ce e înăuntru
Vezi
galerie

Tot ce e înăuntru

de Edwidge Danticat

Titlu apărut în colecția CTRL + F la Black Button Books

Id: #375470

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Câștigător National Book Critics Circle Award, Story Prize și Vilcek Prize in Literature 2020, acest volum de proză scurtă strânge o colecție de proze vii despre comunitate, familie și iubire. Plină de înțelepciune și umanitate, Tot ce e înăuntru este deopotrivă intimă și panoramică, explorând forțele care ne aduc împreună sau care ne despart, uneori în aceeași clipă mistuitoare. În aceste opt proze scurte puternice și emoționante, Edwidge Danticat demonstrează încă o dată că este o extraordinară observatoare a omenirii, o fantastică artistă în cea mai bună formă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Edwidge Danticat

Traducător: Anca Dumitrescu, Elena Marcu

Data apariției: iulie 2021

Titlu original: Everything Inside: Stories

ISBN: 9786069003220

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 180

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Black Button Books

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

O carte minunată. Locul în care s-a născut Danticat, Haiti, ne este dezvăluit într-o lumină aproape mitică. Este ținutul în care se pot schimba vieți, un ținut care există deopotrivă în trecut și în prezent, a cărui esență poate fi transportată până în Miami sau în Brooklyn. Inconsecvența sufletului omenesc leagă multe dintre aceste povești. Dacă, în câteva dintre povestiri, Haiti ia, altele arată cât de mult oferă. Ceea ce conectează aceste texte este proza precisă, dar încărcată emoțional a lui Danticat și felul în care a curatoriat acest volum pentru a crea un tot extrem de satisfăcător.

Aminatta Forna, The New York Times Book Review

Stăruitoare și profunde, aceste opt proze intime, concentrate în special în jurul vieților diferite ale unor femei din Port-au-Prince și diaspora din Miami, explorează ce înseamnă să iubești o țară profund tulburată, să o părăsești și apoi să te întorci acasă. Personajele lui Danticat nu par niște străini, ci prieteni apropiați.

Alexia Arthurs, O, the Oprah Magazine

Cât suntem în viață, noi suntem cei care scriu povestea, scrie Danticat în volumul de memorii The Art of Death (Arta de a muri). Asta face în Tot ce e înăuntru și, deloc surprinzător, o face perfect.

Michael Schaub, NPR

Este o carte onestă despre cum să-ți iei rămas bun, despre compasiune și cruzime în fața morții, despre, cum spune autoarea, „iubiri care le supraviețuiesc iubiților”.

Black Button
Edwidge Danticat
Edwidge Danticat
Autor

Edwidge Danticat este autoarea a numeroase cărți, printre care: The Art of Death...

vezi autor