TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Copiii verii
Copiii verii
Vezi
galerie

Copiii verii

de Dot Hutchison

Titlu apărut în colecția Passport la Herg Benet Publishers

Id: #375294

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un agent FBI e obișnuit deja să se aștepte la orice – doar că nu la așa ceva…

Când polițista Mercedes Ramirez descoperă pe veranda casei sale un băiețel abuzat, plin de sânge și strângând în brațe un ursuleț de pluș, nu are idee că este de abia începutul. Copilul îi spune o poveste cutremurătoare: un înger i-a omorât părinții și apoi l-a adus aici, pentru ca Mercedes să-l țină departe de pericol.

Părinții lui nu au fost omorâți, pur și simplu. A fost un adevărat măcel – o crimă violentă, așa cum echipa care investighează infracțiunile asupra minorilor nu a mai văzut niciodată. Dar acum urmează să o vadă din nou și din nou. Un înger răzbunător s-a pornit să împartă o dreptate sângeroasă, și este departe de a fi terminat.

Unul câte unul, tot mai mulți copii ajung la ușa lui Mercedes, spunând aceeași poveste înfricoșătoare. Fiecare este un supraviețuitor traumatizat, provenind dintr-o familie abuzivă. Fiecare copil reînvie rănile din trecutul lui Mercedes. Fiecare îi pune în pericol viața și cariera.

Pe măsură ce ancheta o face să se afunde tot mai mult în întuneric, Mercedes începe să se teamă că, și dacă acest caz nu o va distruge într-un final, propriile ei amintiri ar putea să o facă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dot Hutchison

Data apariției: iulie 2021

ISBN: 9786067632828

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Herg Benet Publishers

Dot Hutchison
Dot Hutchison
Autor

Dot Hutchison este autoarea romanului pentru adolescenți Un nume prihănit, inspi...

vezi autor