TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Homeric PO-DOR-HOMERI-19-N-001
Homeric
Vezi
galerie

Homeric

de Doina Ruști

Titlu apărut în colecția Fiction LTD la Polirom

Id: #264200

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O pădure cu stafii și ierburi vrăjite. O ființă stranie. O întîmplare neobișnuită. În afara timpului, în afara istoriei. În miezul cald al poveștii.

Cînd din Pădurea Cotroceni răbufnesc aburii parfumați ai altei lumi, ceva teribil și străvechi pătrunde în casele bucureștenilor. Prin Gorgani, începe să bîntuie o stafie, iar oamenii dispar, unul cîte unul, printre dispăruți numărîndu-se și o celebră ghicitoare, de care se leagă existențele multora. În nopțile întunecate, o trăsură roșie străbate străzile, scormonind fricile ancestrale ale orașului. Iar așa cum se întîmplă în vremuri fragile, un bărbat și o femeie se îndrăgostesc nebunește.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Doina Ruști

Data apariției: august 2019

ISBN: 978-973-46-7911-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

„Romanul pornește de la o aspirație erotică, de la acel timp, de fapt, cînd nu știi încă ce-ți dorești, în schimb știi cu certitudine că vrei să ai, să strîngi, cu un fel de lăcomie jenantă, aripioarele atît de fragile ale altei ființe, pe care nici măcar n-o cunoști. De aici pînă la teritoriul mistic, în care trăiesc monștrii, zînele și spiridușii nu mai este decît un pas. Iar Homeric este povestea acestui pas.”

Doina Ruști
Doina Ruști
Doina Ruști
Autor

Doina Ruști este una dintre cele mai cunoscute scriitoare contemporane din Român...

vezi autor