TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
A fost odată un râu HF-DIS-A0FOUR-19-N-001
Vezi
galerie

A fost odată un râu

de Diane Setterfield

Titlu apărut în colecția Raftul Denisei la Humanitas Fiction

Id: #306685

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Plin de suspans, romantic, îmbibat de atmosfera de secol XIX, noul roman al britanicei Diane Setterfield, scris cu aceeași fervoare ca explozivul ei debut literar „A treisprezecea poveste”, combină superstiția cu descoperirea științifică, magia și legendele cu povești de iubire și ură, purtându-și cititorii în cel mai misterios loc de pe malurile Tamisei.

 

În noaptea cea mai lungă din an, spre sfârșitul epocii victoriene, la Lebăda, un han străvechi de pe malul Tamisei, obișnuiții locului stau la taclale sau spun povești de odinioară, când se întâmplă ceva neașteptat: în pragul ușii apare un bărbat rănit ținând în brațe trupul neînsuflețit al unei fetițe. Câteva ore mai târziu, sub ochii uluiți ai sătenilor din Radcot, copila se întoarce la viață. Zilele trec și misterul se adâncește. Fetița este mută și nimeni nu știe răspunsul la întrebările esențiale: Cine este ea? De unde a venit? Și cui îi aparține? Așa că fiecare începe să țeasă o poveste. Helena și Anthony Vaughan cred că fata este fiica lor răpită. Robert și Bess Armstrong sunt bucuroși să-și întâmpine nepoata, rodul unei legături secrete a fiului lor cu o tânără. Iar Lily White, umila menajeră a parohului, își dorește s-o regăsească pe sora ei mai mică. Oricât de dureros ar fi trecutul, oricât de prețioasă ar fi copila, ea nu poate fi a tuturor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Diane Setterfield

Traducător: Florica Sincu

Data apariției: noiembrie 2019

Titlu original: Once Upon a River

ISBN: 978-606-779-579-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

Teme: magie, secret

 

Opinii editoriale

„O carte fascinantă despre felul de a povesti, cu misterele și capcanele lui. Oricât de bine ar fi concepută, o poveste depinde de verosimilitatea personajelor. Povestitoare uluitoare, Setterfield ne aduce aproape fiecare personaj din acest roman captivant.”

The Times

„Cu A fost odată un râu Diane Setterfield își dovedește marele talent de a scrie un roman gotic care să răspundă așteptărilor cititorului de astăzi. Setterfield face să cânte cuvintele. Merită din plin să călătoriți pe Tamisa cu ea.”

Independent
Diane Setterfield
Diane Setterfield
Autor

Diane Setterfield s-a nascut in Marea Britanie, la Reading, in 1955. A studiat l...

vezi autor