TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Călătoarea (Vol. 1) NE-DIG-CLSOPI-20-N-001
Călătoarea (Vol. 1)
Vezi
galerie

Călătoarea (Vol. 1)

de Diana Gabaldon

Titlu apărut în colecția Armada la Nemira

Id: #317101

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
O poveste fără rival. Personaje fără rival. Detalii istorice savuroase
 

Descriere produs

Povestea care a stat la baza serialului Outlander

 

Anul 1945. Claire Randall, fostă soră medicală, se întoarce din război și pleacă împreună cu soțul într-o a doua lună de miere. Dar o stâncă magică dintr-un loc misterios o transformă într-o călătoare în timp, care se trezește brusc într-o Scoție măcinată de lupte, în Anul Domnului… 1743.

 

Azvârlită într-un alt secol, protagonista trebuie să înfrunte conspirații, primejdii și pasiuni care îi amenință viața… și îi pun la încercare inima. Destinul i-l scoate în cale pe tânărul războinic James Frazer și, destul de repede, Claire trebuie să aleagă între fidelitate și dorință, între doi bărbați, între două vieți.

 

„Lipsite probabil de importanță prin ele însele, pietrele acelea erau simboluri. La fel ca indicatoarele de pe marginea drumului care te avertizează că în apropierea unei stânci cad pietre, coloanele de piatră marcau un punct primejdios. Un loc unde… ce? Unde crusta timpului era subțire? Unde un soi de portal stătea deschis? Nu că cei care ar fi făcut cercurile ar fi știut ce făceau. Pentru ei, locul acela trebuie să fi fost simbolul unui teribil mister și al unei îngrozitoare puteri magice; un loc unde oamenii dispăreau fără veste. Sau apăreau, poate, din senin. Era o idee. Ce s-ar întâmpla, m-am întrebat, dacă cineva ar fi acolo, pe dealul de la Craigh na Dun, în momentul în care îmi făceam apariția inopinată? Socoteam că ar putea depinde de momentul în care intram. Aici, dacă vreun arendaș m-ar fi întâlnit în asemenea împrejurări, m-ar fi luat fără îndoială drept o zână sau o vrăjitoare. Cel mai probabil, o zână, născându-se chiar pe acel deal, împreună cu legenda lui.“

extinde
 

Detalii produs

Autor: Diana Gabaldon

Traducător: Maria Drăguţ

Data apariției: martie 2023

Titlu original: Outlander #1

ISBN: 978-606-430-913-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 800

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: magie, război, iubire

 

Opinii editoriale

O carte captivantă și emoționantă… care evocă memorabil istoria și legendele Scoției.”

Publishers Weekly

Gabaldon nu doar că stăpânește arta detaliului, ci are și talentul de a crea personaje cât se poate de vii sau de a scrie incredibile scene de dragoste.”

Locus
Diana Gabaldon
Diana Gabaldon
Autor

Diana Gabaldon s-a născut în Arizona, unde locuiește și astăzi. A studiat zoolog...

vezi autor