TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dulce tristețe LI-DAN-DULCET-20-N-001
Dulce tristețe
Vezi
galerie

Dulce tristețe

de David Nicholls

Titlu apărut în colecția Clasici Litera la Litera

Id: #316622

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Acum: Aflat în pragul căsătoriei, Charlie Lewis, în vârstă de treizeci și opt de ani, primește invitația la un eveniment care îl va reconecta cu un trecut aproape uitat.

Atunci: Charlie Lewis, șaisprezece ani, este genul de băiat pe care nu ți-l mai amintești din fotografia de absolvire. La examene, nu reușește să ia note de trecere. Acasă, are grijă de tatăl său deprimat – când, cu siguranță, ar trebui să fie invers. Dar în viața lui apare Fran Fisher și totul ia o întorsătură neașteptată. Pentru a-și petrece timpul cu Fran, Charlie trebuie să-și asume o provocare ce pare să-i depășească total posibilitățile: să se integreze într-un nou grup de prieteni, să se familiarizeze cu teatrul lui Shakespeare și să devină actor.

Tulburătoare, amuzantă, fermecătoare, devastatoare, Dulce tristețe este o tragicomedie despre drumul plin de obstacole către maturitate, o poveste încântătoare și plină de haz despre emoția primei iubiri și despre cum o singură vară poate schimba pentru totdeauna o viață.

extinde
 

Detalii produs

Autor: David Nicholls

Traducător: Monica Grecu

Data apariției: august 2020

ISBN: 978-606-335-787-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 512

Limbă: Română

Dimensiuni: 12,7x19,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire, umor

 

Opinii editoriale

„Un frumos omagiu adus iubirii juvenile, Dulce tristețe este o carte în care autorul face ceea ce știe cel mai bine, introducând cititorul în profunzimea unui peisaj nostalgic și relatând o poveste de dragoste ce reușește să emoționeze fără a face uz de sentimentalism, bazându-se pe abilitatea compozițională, pe inteligență și, cel mai important, pe umor.”

The Guardian

„Autorul romanelor O zi și Noi nu a scris niciodată cu atâta perspicacitate și tandrețe cum a făcut-o în această poveste dulce-amară [...] în care surprinde perfect amețitoarele culmi și abisuri ale primei iubiri.“

Daily Express

„Caracterizată de o observație pătrunzătoare, de un umor debordant, dar și de o tristețe dureroasă, aceasta este cea mai bună carte a lui David Nicholls.“

Daily Mirror
David Nicholls
David Nicholls
Autor

David Nicholls s-a născut la 30 noiembrie 1966, Hampshire, Marea Britanie. Davi...

vezi autor