TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vieți paralele
Vieți paralele
Vezi
galerie

Vieți paralele

de Dani Atkins

Titlu apărut în colecția Posh Romance. Publisol la Publisol

Id: #375825

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Captivant, romantic și sfâșietor, romanul Vieți paralele, a cărui acțiune este plasată în perioada sărbătorilor de iarnă, ne dezvăluie o poveste de dragoste magică, ce ne pune pe gânduri: pot două întâmplări diferite să ducă la același final fericit?

Rachel pare a avea viața pe care orice adolescent de vârsta ei și-ar dori-o. Are iubitul perfect, o gașcă minunată de prieteni și în curând va începe cursurile la o facultate prestigioasă. Am putea spune că e fericită, însă o răsturnare neașteptată de situație va transforma totul în jurul ei. Un accident îl va răpi pe cel mai drag prieten, lăsându-i, în schimb, durere, neacceptare, o cicatrice pe față și multă tristețe.

Cinci ani mai târziu, o vom găsi pe Rachel încă străduindu-se să treacă peste efectele devastatorului accident. Întoarsă după foarte mult timp în orașul natal, ea se va confrunta cu regretele unei vieții pierdute. Un alt accident o va aduce în spital, unde se va trezi într-o lume care nu e deloc așa cum o lăsase ea. Confuzia începe să devină sentimentul central, atunci când descoperă că nici viața ei nu mai e așa cum o știa. Rachel pare să aibă din nou o viață ideală, doar că amintirile ei aparțin unui trecut pe care nimeni din jur nu îl recunoaște ca fiind real. Bărbatul pierdut în urma accidentului e viu, iar ea e logodită cu seducătorul ei fost iubit.

Pe măsură ce povestea înaintează, confuzia se va instala și în mintea cititorului, pentru că cele două vieți pe care Rachel pare a le avea în paralel sunt amândouă cât se poate de reale. Va reuși oare tânăra să își recapete amintirile și să ducă în sfârșit o viață fericită, într-o lume care să nu-i fie străină?



Alte titluri pentru Dani Atkins (autor):
Asta-i povestea noastră (2022) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Dani Atkins

Data apariției: iulie 2021

ISBN: 9786069739518

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publisol

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

Un roman sfâșietor, scris cu un talent ieșit din comun.

Daily Mail
 Dani Atkins
Dani Atkins
Autor

Dani Atkins s-a născut la Londra în 1958. S-a mutat în micul sat Hertfordshire,...

vezi autor