TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pervertirea HB-CRN-PERVER-13-N-001
Pervertirea
Vezi
galerie

Pervertirea

de Cristina Nemerovschi

Titlu apărut în colecția Radical din 7 la Herg Benet Publishers

Id: #235670

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un artist ucide și lumea din jurul lui se schimbă.

Amalia, o adolescentă deloc banală, dispare într-o dimineață de decembrie. În căutarea ei pornesc trei prieteni care sunt, în același timp, și suspecți în cazul dispariției tinerei: un scriitor mizantrop și de succes, un pictor fascinat de lolite, dar și de septuagenare, o prostituată atrasă de tot ce înseamnă sex extrem. Revoltele sociale din februarie 2012 constituie, în premieră în literatura română, o parte din fundalul acțiunii. Căutarea Amaliei reprezintă pentru fiecare dintre cei trei o introspecție dură, o permanentă și caustică analiză a umanității degradate. Pe urmele Amaliei, pășim într-un București underground, cu cluburi dedicate sado-masochismului, dar și cu memorabila și fascinanta Cală, un loc desprins parcă din Călăuza lui Tarkovski.

Alte figuri pitorești apar treptat în rolul de suspecți: o Dominatoare, o adolescentă cu tendințe de nimfomanie, Babuinu – tatăl vitreg al Amaliei, un paznic nebun al Calei, un moș însoțit de o ceată de pelicani.

Imaginația celor trei protagoniști abundă de fabulos, distopic, umor negru, cinism. Singurul subiect pe care nihilismul nu îl atinge este arta. În numele artei, se poate ajunge și la crimă?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cristina Nemerovschi

Data apariției: noiembrie 2013

ISBN: 978-606-8335-84-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 392

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Herg Benet Publishers

Cristina Nemerovschi
Cristina Nemerovschi
Autor

Cristina Nemerovschi s-a născut pe 10 mai 1980 la București. A absolvit Facultat...

vezi autor