TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fată cuminte, răzbunare cruntă (Vol. 2) 9786069519103
Fată cuminte, răzbunare cruntă (Vol. 2)
Vezi
galerie

Fată cuminte, răzbunare cruntă (Vol. 2)

de Holly Jackson

Titlu apărut în colecția Leda Edge la Leda

Id: #373363

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Deși a jurat că va lăsa investigarea crimelor și a disparițiilor în seama polițiștilor, adolescenta Pip se vede nevoită să își calce cuvântul și să pornească o nouă anchetă plină de neprevăzut


Pip nu mai e detectiv de ocazie.

 

Cu ajutorul iubitului ei, Ravi, adolescenta a lansat un podcast despre uciderea lui Andie Bell și a lui Sal Singh, caz pe care l-au anchetat împreună cu un an în urmă. Cu toate că serialul se bucură de mare succes, Pip jură că a terminat-o pentru totdeauna cu joaca de-a investigatorul neobosit și plin de zel. Socoteala de acasă, însă, nu se potrivește cu cea din târg, căci fata va fi nevoită să își calce promisiunea chiar mai curând decât își imagina. Asta, pentru că Jamie Reynolds, fratele mai mare al prietenului ei, Connor, dispare fără urmă chiar în noaptea în care orașul ține să marcheze în mod public șase ani de la moartea lui Andie și a lui Sal. Cum poliția nu face nici cel mai mic efort pentru a-l găsi pe Jamie, Pip hotărăște să se implice. Ancheta e dificilă și plină de neprevăzut, iar adolescenta descoperă alte câteva secrete întunecate ale orașului.

 

Va izbuti însă Pip să dea de urma lui Jamie înainte de a fi prea târziu?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Holly Jackson

Traducător: Ionel Ghiragosian

Data apariției: mai 2021

ISBN: 9786069519103

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

Teme: moarte

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Printre cele mai citite genuri literare citite de mine, se numără Fantasy și Young Adult. Mulțumesc prietenilor de la Cartepedia căci m-au invitat să vă recomand câteva cărți din aceste genuri. Astfel......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Cu siguranță, nenumărații admiratori ai podcasturilor despre crime care s-au petrecut în realitate se vor opri asupra acestei cărți și nu vor fi deloc dezamăgiți.

The Bulletin

Un thriller diabolic de bine ticluit, care m-a silit să fac supoziții, doar pentru a-mi demonstra că m-am înșelat până în ultima clipă.

Laura Purcell, autoarea bestsellerului The Silent Companions

Întunecat, periculos și cu o intrigă complicată; inima mi-a sărit din piept [...] Holly Jackson este un nume de care vom mai auzi, sunt sigură de asta!

Laura Steven, autoarea romanului The Exact Opposite of Okay
Holly Jackson
Holly Jackson
Autor

Holly Jackson a început să inventeze povești la o vârsta fragedă și a scris prim...

vezi autor