TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Interviul NE-COB-INTERV-19-N-001
Vezi
galerie

Interviul

de Cosmin Baiu

Id: #263877

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Domnul C, un tânăr studios, însă copleșit de datorii, se hotărăște să se angajeze la o mare corporație, motiv pentru care trebuie să dea mai întâi un interviu.


Tot ceea ce urmează însă este un adevărat carnaval al groazei, la care eroul nostru participă în calitate de personaj principal și victimă desemnată. Domnul C explorează cu determinare o lume absurdă, neverosimilă, în care ființele umane par a interpreta un rol prestabilit, trasat de forțe nevăzute. Treptat, interviul capătă înțelesuri și semnificații noi, iar tânărul C se vede silit să lupte cu prețul vieții pentru a afla adevărul despre propria ființă.


Romanul horror „INTERVIUL” are un loc aparte în literatura română, având ca precursori operele lui Stephen King, Kafka sau Bulgakov. Cititorul se scufundă treptat în acest univers straniu și strâmb, însă surprinzător de familiar, o lume aflată la discreția unor forțe malefice.


Drama Domnului C, personaj universal, poate fi a oricăruia dintre noi, iar adevărul pe care el îl caută dă sens propriei noastre existențe în lumea contemporană.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cosmin Baiu

Data apariției: aprilie 2019

ISBN: 978-606-8390-91-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 250

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Neverland