TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Închisoarea vieții IN-MAC-NCHISV-17-N-001
Închisoarea vieții
Vezi
galerie

Închisoarea vieții

de Marius Concita

Id: #248990

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O carte dedicată copiilor nimănui, suflete pierdute, învelite în zdrențe, abandonați de părinții ce îi condamnaseră brutal la un destin nedrept și acum condamnați încă o dată de o lume strâmbă și obligați să trăiască pentru totdeauna în închisoarea vieții.

„Închisoarea vieţii” este o radiografie necosmetizată a societăţii de după 1989 până în vremurile actuale. Autorul pătrunde, prin imagini brutale, chiar crude, în viața celor nedreptățiți de soartă, în care predomină infracţiunile de toate genurile – cerşetorie, proxenetism, trafic de fiinţe vii, şantaj, furt, tâlhărie, prostituţie –, și în lumea clanurilor interlope. O lume care poate stârni în cititor reacţii felurite – de şoc, de curiozitate, de uimire, de revoltă, de acuzare, de teamă.

Violenţa, agresivitatea verbală sau fizică nasc în personajele aflate la vârsta copilăriei spre adolescenţă ideea de răzbunare, de luptă, dar şi ambiţia de a ajunge la un alt nivel, însă pe căile, prin metodele pe care le văd şi care le sunt exemple.

Copii lipsiţi de copilărie, abrutizaţi, agresaţi, exploataţi, care se înrăiesc trăind în preajma unor „şefi” care terorizează, înfrâng prin violenţă orice dorinţă a tinerilor de a ieşi din acest cerc vicios. Dar în acelaşi timp, viaţa şefilor acestei lumi naşte în tinerii abrutizaţi dorinţa de a deveni ca ei – cu bani, maşini scumpe, vile somptuoase şi mai ales cu puterea de a-i domina pe ceilalţi.

Din această lume nu există ieșire. E o lume în care rămâi închis pe viaţă.



Alte titluri pentru MariusConcita (autor):
Bucătarul și Porcușorul (2019) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Marius Concita

Data apariției: aprilie 2017

ISBN: 978-606-8782-81-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 184

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Integral