TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În sângele tatălui CP-CIM-N000ST-15-N-001
În sângele tatălui
Vezi
galerie

În sângele tatălui

de Ciprian Mitoceanu

Id: #252967

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Într-un viitor mai puțin îndepărtat decât ne-ar plăcea să fie, Justiția nu mai este oarbă. Dimporivă, ea vede adânc în sângele oamenilor, în ADN-ul lor și în mintea lor, fără însă a le putea pătrunde și în suflete. Ce se întâmplă atunci când, în numele siguranței cetățeanului, un complet de judecată trimite un om nevinovat la detenție pe viață, numai și numai pentru că acesta pare predispus genetic la a deveni (cândva, poate) un viitor criminal? Și ce se întâmplă atunci când un ucigaș în serie face ravagii cumplite, la adăpostul unui chip blajin? Cădere și înălțare, viață și moarte, accidente nefericite și premeditare, suspans, acțiune și o mie de întrebări. În sângele tatălui este un roman science – fiction de excepție, o distopie întunecată și un thriller pasionant în care personajele par prinse pe veci în pânza de păianjen a sorții. Destin sau… predestinare genetică?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ciprian Mitoceanu

Data apariției: ianuarie 2015

ISBN: 978-606-92564-7-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 218

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Crux Publishing

Teme: distopie

 

Opinii editoriale

Un carismatic ucigaș în serie (inspirat din realitate) și un individ banal, prinși în angrenajul procedural al unei justiții distopice… Politică sau predestinare? Impulsul criminal se moștenește sau se dobândește? Poate Constituția garanta siguranța cetățenilor SUA, și dacă da, cu ce preț?

În binecunoscutul său ritm alert, Ciprian Mitoceanu ne poartă către un viitor apropiat pe cât de îngrijorător, pe atât de verosimil: zarurile au fost aruncate.

Oliviu Crâznic (scriitor, critic literar)
Ciprian Mitoceanu
Ciprian Mitoceanu
Autor

Ciprian Mitoceanu ar fi putut fi veterinar, ofiţer de poliţie, gardian la penite...

vezi autor