TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Christina Domestica și Vânătorii de suflete PO-PEC-CDIVDS-16-N-001
Christina Domestica și Vânătorii de suflete
Vezi
galerie

Christina Domestica și Vânătorii de suflete

de Petru Cimpoeşu

Titlu apărut în colecția Fiction LTD la Polirom

Id: #244269

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Roman distins cu Premiul Uniunii Scriitorilor din România, Premiul Academiei Române, Premiul revistei Observator cultural.

„Christina Domestica se dovedește, din orice unghi am privi-o, un multiplu succes latent. E o carte, într-un fel, administrată de Cimpoeșu în parteneriat cu cititorul, că o insulă luxuriantă, a tuturor posibilităților. Probabil va plăcea pe bună dreptate publicului, care va confundă un timp formulă, pentru a sfârși prin a se amuza sincer de propriile spaime și predicții apocaliptice.” (Cosmin Ciotlos)

extinde
 

Detalii produs

Autor: Petru Cimpoeşu

Data apariției: mai 2016

ISBN: 978-973-46-6062-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

 

Opinii editoriale

 „Versiunile, răsturnările și explicațiile se succeda în cascadă și, tocmai în momentul în care se așteaptă să dea de capătul întregii afaceri, cititorul se rătăcește într-un labirint și mai întortocheat, că și Iona, care trece dintr-o burtă de peste într-altă, fără a ieși vreodată la lumina. E drept că, în final, naratorul ne povestește cum a cunoscut-o personal pe Christina Domestica și a văzut-o levitind la o juma’ de metru deasupra solului. Însă merchezul este: putem să-l credem? Dacă i s-a părut? Dacă a fost manipulat prin telepatie? Sau dacă vrea chiar el să ne manipuleze? Dacă e securist? Sau extraterestru? Sau pisoi modificat genetic? Totul e posibil în acest român contagios și caleidoscopic, în același timp tenebros și comic, utopie neagră și reportaj din (i)realitatea imediată, triumf al ficțiunii și metafictiune filosofică.” 

Andrei Terian