TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cartea norilor AL-CHA-CARTEN-12-P-001
Vezi
galerie

Cartea norilor

de Chloe Aridjis

Id: #211774

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O tânără mexicană se îndrăgosteşte: nu de un bărbat fascinant, ci de un oraş frământat de istorie. Tatiana ajunge la Berlin după ce câştigă, în Mexic, un concurs de limbi străine –  oraşul este un premiu, o nălucă, şansa de a scăpa de un destin deja hotărât. Dar oraşul poate fi şi mofturos, fragil, schimbător ca un amant. Uneori adoptată şi protejată, alteori respinsă ca un organ transplantat, Tatiana este purtată de misterul Berlinului până la porţile obsesiei. Când face cunoştinţă cu Doktor Friedrich Weiss, un istoric excentric pasionat de trecutul nazist şi comunist al oraşului, ea se îmbarcă într-o călătorie plină de surprize. 

Chloe Aridjis s-a născut la New York, în 1971, şi şi-a petrecut anii copilăriei în Olanda şi Mexic. A studiat literatură comparată la Universitatea Harvard şi este doctor în filologie al Universităţii Oxford. În 2005, a publicat un volum de eseuri, Magic and the Literary Fantastique in Nineteenth-Century France. A publicat articole în reviste şi ziare din Anglia şi Mexic. Cartea norilor (Book of clouds, 2009) este romanul său de debut şi a primit Prix du Premier Roman Etranger în Franţa, în 2009.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Chloe Aridjis

Data apariției: aprilie 2012

ISBN: 978-973-724-363-8

Copertă: Paperback

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Allfa

 

Opinii editoriale

,,Un roman profund emoţionant, al unei tinere scriitoare cu un imens talent.“

Paul Auster

,,Un debut halucinant... Are aceeaşi putere de a te ţine prizonier în lumea lui pe care o au visele. O viziune proaspătă şi originală.“

Junot Diaz