TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cercul de piatră (Vol. 4) NE-DIG-CDPV2S-20-N-001
Vezi
galerie

Cercul de piatră (Vol. 4)

de Diana Gabaldon

Titlu apărut în colecția Armada la Nemira

Id: #317765

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Partea a III-a, volumul 2
 

Descriere produs

Povestea care a stat la baza serialului Outlander.
O poveste fără rival. Personaje de neuitat. Detalii istorice savuroase.

 

Claire și Jamie nu-și doresc decât să trăiască o viață liniștită, după ce abia s-au regăsit peste secole. Pentru că iubirea nu e niciodată la fel de la o vârstă la alta, iar acest volum explorează tribulațiile unei relații peste care se scurg zeci de ani.

 

Dar când nepotul lui Jamie e răpit de pirați, Claire și Jamie pornesc într-o urmărire pe tărâmuri tot mai îndepărtate și mai exotice, unde pericolele se îmbină cu magia la tot pasul.

 

„Deținerea de tartan scoțian era strict interzisă prin legea privind desființarea kilt-ului, în baza căreia scoțienii fuseseră dezarmați și li se anulase dreptul de a purta îmbrăcăminte tradițională. A pășit în fața șirurilor de oameni, în vreme ce caporalul Dunstable a scos un strigăt tăios pentru a le atrage atenția.

– A cui este pânza?

Caporalul a ridicat în aer peticul de pânză, odată cu vocea. Grey și-a mutat privirea de la pânza viu colorată spre șirul de deținuți, eliminând în minte numele lor, încercând să-i asocieze cu cunoștințele lui imperfecte privind tartanele. Modelele erau atât de diferite, chiar și în sânul aceluiași clan, încât nu le puteai atribui cu certitudine, însă existau tipare generale de culoare și model. MacAlester, Hayes, Innes, Graham, MacMurtry, MacKenzie, MacDonald… stai. MacKenzie. Acela. Felul în care un ofițer își cunoștea oamenii, mai mult decât identificarea țesăturii cu un anume clan, l-a făcut să fie sigur.“

extinde
 

Detalii produs

Autor: Diana Gabaldon

Traducător: Gabriel Stoian

Data apariției: octombrie 2020

Titlu original: Voyager (Outlander #3)

ISBN: 978-606-430-917-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 640

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: magie, război, curaj, iubire, pericol

 

Opinii editoriale

OUTLANDER reprezintă o victorie strălucită pentru Diana Gabaldon, care îmbină magistral literatura de aventuri cu proza fantastică și romanul de dragoste.

The New York Times Review of Books
Diana Gabaldon
Diana Gabaldon
Autor

Diana Gabaldon s-a născut în Arizona, unde locuiește și astăzi. A studiat zoolog...

vezi autor