TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cei mai frumoși ani din viața lui Anton HF-NVS-CMFADV-21-N-001
Vezi
galerie

Cei mai frumoși ani din viața lui Anton

de Norris von Schirah

Id: #372523

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

După zece ani petrecuți în Rusia, Norris von Schirach documentează în primul său roman, primit cu entuziasm de critică și de publicul cititor german, traumele și excesele anilor ’90 din această țară.

 

Rusia după eșecul lui Gorbaciov. Pe de-o parte, un teritoriu imens, cu bogății incomensurabile, o cultură măreață. Pe de altă parte, într-o degringoladă economică și morală fără precedent, inimaginabilă chiar și pentru cei mai dezabuzați expați. Unul dintre aceștia este Anton, aparent perfect integrat în configurația unei lumi ce se reinventează cu dezinvoltură și fără scrupule. La un moment dat însă, Anton nu mai poate ține pasul cu ea.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Norris von Schirah

Traducător: Victor Scoradeţ

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 978-606-779-793-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

Teme: umor

 

Opinii editoriale

„Anii ’90 sunt definiți în Rusia în moduri foarte diferite: de la «libertate absolută» la «haos total». Oricât ar părea de ciudat, aceste aprecieri extreme au temeiurile lor. Ajungând la Moscova, germanul Anton descoperă din proprie experiență cât de fragilă este granița dintre libertate și haos. Această carte este pentru cei cărora le plac aventurile captivante, descrierile vii și, nu în ultimul rând, umorul, care în Cei mai frumoși ani din viața lui Anton combină spiritul năstrușnic rusesc cu rigoarea germană.”

Evgheni Vodolazkin
Norris von Schirah
Norris von Schirah
Autor

NORRIS VON SCHIRACH s-a născut în 1963 la München. A studiat științele sociale ș...

vezi autor