TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
P.S. Te iubesc AL-CEA-PSTIE2-20-N-001
Vezi
galerie

P.S. Te iubesc

de Cecelia Ahern

Id: #312826

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția 2020
 

Descriere produs

O carte-fenomen

Bestsellerul international P.S. Te iubesc a fost tradus în 47 de țări și s-a bucurat de recenzii deosebit de elogioase. Emoționantă și magică deopotrivă, această poveste de dragoste semnată de Cecelia Ahern a prins viață pe platourile hollywoodiene.

 

Romanul pornește de la ideea incredibilă cu care se termină căsnicia lui Holly cu Gerry, frântă din cauza unui diagnostic sumbru. Tocmai această sclipire reușește să transforme iubirea lor într-o poveste extraordinară.



Holly și Gerry formau un cuplu încă din adolescență. Genul acela de cuplu în care își completau unul altuia frazele, își citeau gândurile și dezamorsau o ceartă printr-un hohot de râs. Pe bună dreptate, Holly nu își poate imagina cum ar fi să trăiască fără jumătatea ei. Până în momentul în care destinul o obligă să facă acest lucru… Gerry se îmbolnăvește și își pierde viața din cauza unei tumori pe creier, iar Holly rămâne singură și devastată. Dar, în preajma aniversării ei de 30 de ani, Gerry se întoarce. De dincolo de moarte, reușește să o ajute să ia viața de la capăt.



Aici intervine ideea extraordinară care picură un strop de magie în paginile acestei povești. Gerry îi pregătise din timp soției sale 10 scrisori, câte una pentru fiecare dintre lunile de după dispariția lui. Mesajele lui se încheie cu „P.S. Te iubesc”. Pe măsură ce deschide scrisorile, Holly devine puternică şi independentă, reușește să zâmbească din nou, să danseze, să cânte şi chiar să se îndrăgostească. Toate acestea în timp ce se simte vegheată de îngerul ei păzitor.



Știai că… P.S. Te iubesc este romanul de debut al Ceceliei Ahern, scris pe când avea numai 21 de ani? Încă de la prima ediție, a atins cifre de vânzări impresionante. În 2007, a fost ecranizat de studiourile Warner Bros, cu Hilary Swank și Gerard Butler în rolurile principale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cecelia Ahern

Traducător: Marilena Iovu

Data apariției: martie 2020

Titlu original: P.S. I Love You

ISBN: 978-606-783-091-0

EAN-13: 9786067830910

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 552

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All

Teme: iubire, moarte, prietenie, suflet, umor

 

Opinii editoriale

O carte minunată și caldă, o scriitoare fabuloasă! Acest roman excepțional despre doliu, prietenie și dragoste este, în același timp, sfâșietor și înălțător.

Marie Claire

O carte senzaţională care dovedeşte că dragostea adevărată nu moare niciodată.

Cosmopolitan

Romanul Ceceliei Ahern sărbătorește iubirea și prietenia, iar la final m-a lăsat cu un sentiment plăcut, care mi-a încălzit inima.

Nadia Lachance, Elle Girl

Ador personalitatea fresh a lui Holly și plonjeurile ei într-o nouă viață după pierderea soțului. Este fără îndoială curajoasă – stările ei m-au purtat de-a lungul paginilor înălțându-mă permanent.

Roberta Rubin, The Book Stall
Cecelia Ahern
Cecelia Ahern
Autor

Cecelia Ahern s-a născut în 1981 la Dublin și este fiica lui Bertie Ahern, fost...

vezi autor