TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cuvinte în albastru intens SB-CAC-CUVNAI-18-N-001
Cuvinte în albastru intens
Vezi
galerie

Cuvinte în albastru intens

de Cath Crowley

Titlu apărut în colecția Storia Books | Young Adult la Storia Books

Id: #253276

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Anticariatele sunt pline de mister. Această este o poveste de dragoste. Este povestea Cărților Urlătoare, unde cititorii lasă scrisori străinilor, îndrăgostiților, poeților, cuvintelor. E povestea lui Henry Jones și a lui Rachel Sweetie. Cu ani în urmă, Rachel era îndrăgostită de Henry. În ziua de dinainte să se mute, i-a strecurat o scrisoare de dragoste în cartea lui preferata, din anticariatul familiei. A așteptat. Dar răspunsul lui nu a sosit niciodată. Acum Rachel s-a întors în oraș – și la anticariat –, că să lucreze alături de băiatul pe care ar fi preferat să nu-l mai vadă niciodată. Are nevoie de ceva care să-i distragă atenția, pentru că fratele ei s-a înecat în urmă cu câteva luni, iar ea nu mai poate să simtă nimic.

Pe măsură ce Henry și Rachel lucrează împreună – înconjurați de cărți, privind poveștile de dragoste care prind viață în față lor, lăsându-și scrisori între pagini –, găsesc speranța unul în celălalt. Pentru că viață poate fi de necontrolat, uneori chiar și de nesuportat. Dar se poate că dragostea, cuvintele și o a două șansa să fie de ajuns.



Alte titluri pentru CathCrowley (autor):
Graffiti Moon (2017) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Cath Crowley

Data apariției: martie 2018

ISBN: 978-606-94493-3-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 297

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

 

Opinii editoriale

"Originală, inteleaptă și esentială... Această poveste de dragoste este o odă adusă cuvintelor și vieții.”
-

Kirkus Reviews

"Crowley a construit o lume plină de personaje surprinzătoare și memorabile, pe care le-a aruncat în niște circumstanțe universale care se transformă treptat în ceva extraordinar.”
-

Booklist

"Această poveste tulburătoare trasează călătoria de la sperantă la bucuria de a trăi din nou.”
-

School Library Journal

"Una dintre cele mai romantice și incredibil de frumoase cărti pe care le-am citit în ultima vreme... Nu doar am întors paginile, ci am trăit în ele.”
-

Jennifer Niven, autoarea bestsellerului Toate acele locuri minunate

"Când citești ?Cuvinte în albastru intens? te simți că în timpul unui dans lent sau că atunci când te indrăgostesti sau când înoți în ocean într-o zi cu ploaie. Îți aduce aminte de puterea cuvintelor și a cărtilor și a poveștilor care îți umplu sufletul și te fac să vrei mai mult. Cath Crowley a magică.”
-

Krystal Sutherland, autoarea romanului Inimi chimice

"Un roman cu inimă mare. Proză superbă a lui Cath Crowley te va face să lăcrimezi și să te indrăgostesti pană peste urechi. E meditație incredibil de onestă asupra durerii și a iubirii.”
-

Jasmine Warga, autoarea romanului My Heart and Other Black Holes