TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Prizonierul cerului (Vol. 3) PO-CRZ-PRIZOC-13-N-001
Vezi
galerie

Prizonierul cerului (Vol. 3)

de Carlos Ruiz Zafón

Titlu apărut în colecția Biblioteca Polirom la Polirom

Id: #235018

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prizonierul cerului, cel de-al treilea volum din ciclul de romane din care mai fac parte Umbra vântului și Jocul îngerului, revine la misterioasa și fascinanta lume din Cimitirul Cărților Uitate, în centrul vechi al Barcelonei.

 

În dimineața de Crăciun a anului 1957, Daniel Sempere, cunoscutul protagonist, se află singur în anticariatul tatălui său, când apare un personaj misterios. Acesta își manifestă interesul față de unul dintre cele mai prețioase volume din magazin, ținut sub cheie, o ediție frumoasă, cu ilustrații unice, din Contele de Monte-Cristo. Deși nu pare să aibă o pasiune aparte pentru cărți, străinul insistă să cumpere această ediție scumpă și să i-o dăruiască celui mai bun prieten al lui Daniel, împreună cu o dedicație stranie. Vizita sa declanșează o serie de aventuri uluitoare, presărate cu urmăriri, trădări, povești de iubire, evadări spectaculoase din temniță, schimbări de identitate și reîntoarceri din morți care schimbă destinele tuturor și la care cititorii fideli vor lua parte cu sufletul la gură.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Carlos Ruiz Zafón

Traducător: Ileana Scipione

Data apariției: 2013

Titlu original: El prisionero del cielo

ISBN: 978-973-464-051-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 248

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: aventură, iubire

 

Din blogul Cartepedia

Ioana Middlebrook Ioana Middlebrook

,,Prizonierul cerului este o altă lectură fascinantă de pe străzile Barcelonei secolului trecut, unde acțiunea ce începe în decembrie 1957 ne duce în cotloanele întunecate ale unei închisori sângeroase.......“

citește mai mult
Vlad Zver Vlad Zver

,,Povestea lui Fermin Romero de Torres din Umbra vântului se pare că este, de fapt, mult mai complicată decât aţi fi crezut pentru că, vedeţi dumneavoastră, Fermin Romero de Torres a murit cu ceva timp......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Un roman al splendorii și al capcanelor, care la rândul lor ascund alte și alte capcane. În mâinile lui Carlos Ruiz Zafón, fiecare scenă împrumută aerul misterios din primele filme ale lui Orson Welles. Trebuie  fii cu adevărat romantic  -i poți aprecia întreaga valoare. Abia atunci lectura ta va fi excepțională.

Stephen King

Curată magie, doar astfel de cuvinte pot descrie romanul lui Carlos Ruiz Zafón. Istorie și arta scrisului, intrigă și caracter, personaje și profiluri sinuoase, totul ca la carte. Scriitura lui Zafón e aidoma unui parfum care se risipește, seducător și senzual, dar a cărui aromă persistă și după ce ai uitat de el.

Hamburger Abendblatt

Am găsit încă o carte care dovedește ce minunat e  te cufunzi într-o poveste plină de resurse: seducție, risc, răzbunare și un mister pe care autorul îl țese magistral.

The Philadelphia Inquirer
Carlos Ruiz Zafón
Carlos Ruiz Zafón
Autor

Carlos Ruiz Zafón s-a născut la Barcelona în 1964 și a murit în 2020 la Los Ange...

vezi autor
Ileana Scipione
Ileana Scipione
Traducător

Ileana Scipione a fost, timp de mai multe decenii, jurnalistă la Serviciul Spani...

vezi autor