TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Prințul din negură

Carlos Ruiz Zafon
Colecții/Serii: Biblioteca Polirom. Junior
Europa anului 1943 e bîntuită de fantoma războiului, iar familia Carver se hotărăşte să se instaleze într-un orăşel de pe coasta...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-5214-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:
Prinţul din negură Prinţul din negură Carlos Ruiz Zafon

MAI MULTE DESPRE CARTE

Europa anului 1943 e bîntuită de fantoma războiului, iar familia Carver se hotărăşte să se instaleze într-un orăşel de pe coasta Atlanticului. O pisică neagră şi un orologiu ce măsoară timpul în mod bizar sunt doar primele semne ale unei enigme care se va adînci cu fiecare clipă. Noua locuinţă ascunde un secret greu de imaginat. Lucruri stranii încep să se petreacă, iar în aer pare că pluteşte încă spiritul lui Jacob, fiul proprietarilor dinainte, despre care se crede că a murit înecat. Cu ajutorul prietenului lor Roland, Max şi Alicia Carver încearcă să limpezească împrejurările acestei morţi misterioase. Statui fermecate, vise ciudate, apariţii înfricoşătoare, o colecţie de filme neobişnuite şi un vapor misterios îi vor conduce pe tineri către un personaj cu puteri supranaturale: Prinţul din negură, o creatură infernală, întoarsă din trecut pentru a lichida o datorie mai veche.

Autor: Carlos Ruiz Zafon
Traducător: Alina Ţiţei
Data apariției: ianuarie 2015
Editura: Polirom
Titlu original: El Príncipe de la Niebla
Pagini: 200
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură spaniolă, literatură contemporană, aventuri, mister, suspans, roman noir, fantomă, răzbunare, vise, supranatural, creatură
  • Carlos Ruiz Zafon Carlos Ruiz Zafon - Autor
    Carlos Ruiz Zafon s-a nascut la Barcelona, in 1964. A lucrat in publicitate si a colaborat la reviste prestigioase, precum La Vanguardia sau El Pais. Pentru citiva ani, a locuit la Los Angeles, scriind scenarii de film. Si-a inceput cariera literara in 1993, cu o carte...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Carlos Ruiz Zafon în interviu cu Virginia Costeschi, 9 august 2012, BookMag.ro - Carlos Ruiz Zafon
"Personajele și intrigile au venit din interesul meu profund pentru povestile înfricoșătoare cu mistere, și din ambiția de a mă apropia ca scriitură de școala gotico-victoriană, combinată cu o tehnică vizuală modernă, dinamică. Desigur, poveștile vin din tine, din inimă, așa că în timp ce scrii despre fantome și spirite malefice, de fapt încerci să te lămurești ce e cu viața ta, cum să-ți folosești experiențele…"
1 noiembrie 2012, bookiseala.ro - Marius Ghilezan
"Carlos Ruiz Zafon este Charles Dickens-ul nostru contemporan. Prin povestea Prințul din negură a reușit să readucă în lumea de azi valorile perene ale dragostei și prieteniei. Printr-un puzzle de magie și loialitate, construiește un roman cu intrigă, scris precum un scenariu de film. Cititorul este ținut cu sufletul la gură din primele pagini (...)."
The Guardian
"Efectele pe care le obține Zafon înlănțuind trecutul și prezentul, realul și fantasticul au ceva din atmosfera misterioasă a sălii de cinematograf.”
Publishers Weekly
"Prințul din negură este o extraordinară poveste soft-horror, care arată cum hotărîrile parinților pot influența imaginația copiilor.”

Opinia cititorilor