TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Labirintul spiritelor (Vol. 4) PO-CRZ-LABIRS-18-N-001
Vezi
galerie

Labirintul spiritelor (Vol. 4)

de Carlos Ruiz Zafón

Titlu apărut în colecția Biblioteca Polirom la Polirom

Id: #254646

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ultimul roman al tetralogiei Cimitirul Cărţilor Uitate


În Barcelona de la sfârşitul anilor 1950 un mister cu iz de conspiraţie, declanşat de dispariţia ministrului Mauricio Valls, o aduce în scenă pe strania, frumoasa şi impenetrabila Alicia Gris. Alicia, agent secret aparent imbatabil, e, în acelaşi timp, o fiinţă rănită fizic şi sufleteşte de războiul civil din urmă cu douăzeci de ani.

 

Pornită în căutarea ministrului dispărut, alături de căpitanul de poliţie Vargas, ea va descoperi secretele cumplite ale unei elite corupte, orori ale trecutului care fac încă victime – iar tânăra Alicia riscă să devină una dintre ele. Totuşi, într-o lume în care e aproape imposibil să distingi prietenii de duşmani, iar moartea pândeşte la fiecare pas, ea îşi urmăreşte cu obstinaţie misiunea.

 

Într-o cascadă de dezvăluiri şi aventuri ce ţin cititorul cu sufletul la gură, prozatorul spaniol îl readuce în scenă pe Daniel Sempere, al cărui destin se intersectează cu cel al Aliciei. Daniel, obsedat de moartea prematură a mamei sale, Isabella, ar face orice ca să dezlege misterul acelei morţi. Iar Alicia e exact persoana care poate să-l ajute. Numai că adevărul are un preţ teribil pentru cei doi eroi. 


Labirintul spiritelor, ultimul volum al tetralogiei Cimitirul Cărţilor Uitate, reface şi completează traseul unor personaje din volumele anterioare, leagă toate firele poveştilor şi rotunjeşte o istorisire amplă, plină de taine, dezvăluiri şi răsturnări de situaţie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Carlos Ruiz Zafón

Traducător: Marin Mălaicu-Hondrari

Data apariției: iunie 2018

Titlu original: El laberinto de los espíritus

ISBN: 9789734671472

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 896

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: secret

 

Din blogul Cartepedia

Ioana Middlebrook Ioana Middlebrook

,,Aproape că nu îmi vine să cred că am ajuns la finalul tetralogiei Cimitirul Cărților Uitate. Știu de seria aceasta de ani buni, dar ceva mă oprea din a o citi. Se poate să fi fost numărul de pagini, c......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Vocea lui Carlos Ruiz Zafón este de o originalitate explozivă. Este un fenomen al literaturii spaniole.” 

La Vanguardia

Zafón este, în esenţă, un epicurean al cărui temperament e dominat de emoţii puternice şi de un stil elaborat, care le accentuează... Indiferent ce idei îi traversează conştiinţa, el revine întotdeauna la poveste. Este stăpînul pe care îl slujeşte şi lucrul la care se pricepe cel mai bine.” 

The New York Times

Zafón a fost plasat – şi pe bună dreptate – în categoria romancierilor care, în tradiţia ilustrului lor predecesor Dickens, au ştiut cum să ajungă la publicul larg creînd opere cu valoare perenă.” 

Frankfurter Allgemeine Zeitung
Carlos Ruiz Zafón
Carlos Ruiz Zafón
Autor

Carlos Ruiz Zafón s-a născut la Barcelona în 1964 și a murit în 2020 la Los Ange...

vezi autor
Marin Mălaicu-Hondrari
Marin Mălaicu-Hondrari
Traducător

Marin Mălaicu-Hondrari s-a născut la 29 ianuarie 1971, în Sangeorz-Băi. A publ...

vezi autor