TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cât aur ascund aceste coline 978-606-43-1152-8
Cât aur ascund aceste coline
Vezi
galerie

Cât aur ascund aceste coline

de C Pam Zhang

Titlu apărut în colecția Babel la Nemira

Id: #373252

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Roman nominalizat la MAN BOOKER PRIZE
Una dintre cărțile preferate ale lui Barack Obama în 2020
Bestseller aflat în topurile New York Times, Washington Post & NPR


Dacă ți-au plăcut: Pachinko, de Min Jin Lee, Jumătatea dispărută, de Brit Bennett, Băieții de la Nickel, de Colson Whitehead

 

În California, goana după aur e pe sfârșite. Lăcomia și sărăcia merg mână-n mână, dorința de supraviețuire nu are compas moral. Nu e un loc potrivit pentru Lucy și Sam, două fetițe de origine chineză rămase orfane, dar ele au o misiune: trebuie să-și îngroape tatăl în singurul fel care îl poate absolvi de trecut.

 

În acest ținut potrivnic, ele nu încearcă doar să supraviețuiască, ci și să-și găsească un loc pe care să-l poată numi acasă. Așa începe o călătorie extraordinară printre oase de bizon gigantice, urme de tigru, secrete de familie, rivalități, dar și speranțe pentru un altfel de viitor.

 

Un epic grandios în care se împletesc marile mituri ale Vestului cu simbolismul chinez, Cât aur ascund aceste coline anunță o voce literară spectaculoasă. Cu ecouri din Colson Whitehead, cartea reprezintă o recuperare necesară a memoriei miilor de imigranți chinezi care au lucrat la căile ferate americane, fără ca numele lor să fie menționate în vreo istorie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: C Pam Zhang

Traducător: Silvia Năstăsie

Data apariției: mai 2021

Titlu original: How Much of These Hills is Gold

ISBN: 978-606-43-1152-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 12x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: curaj, secret, supraviețuire

 

Opinii editoriale

Cel mai curajos debut al anului.

The Guardian

„Primul roman al lui C Pam Zhang e plină de mituri inventate, printre care personajele au parte de bucurii și de dureri deopotrivă.” 

The New York Times

O reimaginare unică a Vestului sălbatic. O poveste care combină frumusețea brutală și coșmarescul. O carte despre singurătate, aaprtenență și deziluzia visului American.

The Times

C Pam Zhang rescrie istoria Vestului sălbatic într-un stil unic: o poezie directă, un peisaj deopotrivă familiar și straniu. O provocare pentru istoria care ignoră valurile de imigranți din America, o nouă interpretare a trecutului cosmetizat și o ilustrare dureroasă a prețului plătit pentru visul American.

Harper's Bazaar
C Pam Zhang
C Pam Zhang
Autor

C PAM ZHANG s-a născut la Beijing, în China, și s-a mutat în Statele Unite când...

vezi autor