TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Iubitele soţului meu CV-BRA-IUBISM-12-N-001
Iubitele soţului meu
Vezi
galerie

Iubitele soţului meu

de Bridget Asher

Id: #208587

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucy Shoreman, o americancă de treizeci de ani, cu o carieră de succes în domeniul afacerilor,  căsătorită cu un bărbat cu aproape 20 de ani mai vârstă, află de la acesta că a avut, numai în  decursul celor patru ani de când sunt căsătoriţi, trei iubite. Onest în felul lui, soţul îi mărturiseşte că, de fapt, ele sunt mult mai multe, că este peste puterile lui să nu se îndrăgostească de fiecare dată când are ocazia şi că a sperat doar că lucrurile se vor schimba datorită iubirii pe care i-o poartă soţiei lui. Lucy îşi părăseşte soţul şi după şase luni se întoarce, în principal la îndemnul mamei, care o anunţă că acesta mai are de trăit foarte puţin timp, fiind bolnav de o boală în fază terminală.

 

Ceea ce urmează este surprinzător şi nebunesc la culme. Părându-i-se nedrept să fie singura care să împartă cu el „greul“, după ce toate celelalte iubite îi fuseseră alături numai „la bine“, Lucy începe să le sune pe iubitele soţului ei muribund, invitându-le să se programeze să facă pe infirmierele la căpătâiul lui. Şirului de iubite, de toate vârstele, profesiile, profilele şi disponibilităţile, i se adaugă şi un prezumtiv fiu, un bărbat fermecător de vârsta lui Lucy.

 

Este doar începutul. Animată de o adevărată vocaţie de a valorifica şi cele mai  nefavorabile circumstanţe şi de imboldul de a recicla şi cele mai nocive sentimente, Lucy reuşeşte să împingă povestea, alertă şi populată de o galerie de personaje vii şi complexe, spre înţelegere, compasiune şi investire pozitivă.



O rescriere  a mitului lui Don Juan, cu accente feministe, cu intuiţii profunde în dinamica şi psihologia cuplului, nu lipsită de o anumită cruzime, dar plină de umor şi luciditate, romanul lui Bridget Ashley este, totodată, o carte despre mame şi fiice, taţi şi fii, iubire şi iertare şi, indirect, o imagine a societăţii americane şi a felului american de a trăi toate aceste drame, conducându-le abil spre un happy end tonic şi reconfortant.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bridget Asher

Traducător: Ana Andreescu

Coperta de: Griffon and Swans

Data apariției: 2012

Titlu original: My Husband’s Sweethearts

ISBN: 978-606-588-388-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 14×20,8 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: iubire

Ana Andreescu
Ana Andreescu
Traducător

Ana Andreescu este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității di...

vezi autor