TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Max, Fugara. Un roman Stranger Things
Max, Fugara. Un roman Stranger Things
Vezi
galerie

Max, Fugara. Un roman Stranger Things

de Brenna Yovanoff

Id: #375616

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O lectură minunată și captivantă, perfectă pentru fanii Stranger Things!

Romanul bazat pe serialul fenomen Netflix, Stranger Things, explorează trecutul lui Max Mayfield, precum și modul în care a ajuns să considere orășelul Hawkins o a doua casă.

Citește un fragment din carte:

Cerul era atât de aproape, încât părea că stă fix peste centrul orașului Hawkins. Lumea se învârtea în jurul meu, în timp ce eu înaintam zăngănind pe trotuar. Am început să mă dau mai tare cu skateboardul, ascultând cum roțile se mișcau pe asfalt, iar apoi încălecau cu o bufnitură crăpăturile.

Crețul începuse să vorbească, înainte să-mi dau seama măcar ce făceau acolo.

— Salut, Max, eu sunt Dustin, iar el e…

Celălalt era mai puțin frenetic. Îl observasem ieri, fiindcă mă urmărea din spatele unui gard. Dar și fiindcă în Hawkins nu prea erau copii negri.

— Lucas, a spus el.

Privirea pe care le-am aruncat-o era plictisită și disprețuitoare.

— Da, știu. Urmăritorii mei.

Amândoi au început să vorbească în același timp, acoperindu-se unul pe celălalt. Dustin s-a lansat într-un monolog febril. Nu-mi dă- deam seama dacă era doar agitat sau dacă intenționa să mă convingă de ceva. Părea că încearcă un fel de escrocherie, ca speculanții care se străduie mereu să-ți vândă bilete la concerte în fața cluburilor din Los Angeles.


extinde
 

Detalii produs

Autor: Brenna Yovanoff

Data apariției: iunie 2021

Titlu original: Stranger Things: Runaway Max

ISBN: 9789975345866

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 353

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bestseller

 

Opinii editoriale

Povestea este bine scrisă și redă perfect spiritul și personalitatea lui Max Mayfield. De asemenea, ajungem să vedem o profunzime emoțională a familiei lui Max, ceea ce lipsea, atât în sezonul 2, cât și în sezonul 3 al serialului.

LOS ANGELES TIMES ☆☆☆☆☆

Cartea are loc în timpul evenimentelor actuale din Stranger Things, sezonul 2. Este povestea din perspectiva lui Max, pe măsură ce ea îl cunoaște pe Lucas, Dustin, Mike și Will. Cartea strălucește prin prezentarea vieții lui Max.

GOODREADS

Mi-a plăcut să citesc din perspectiva personajului meu preferat din Stranger Things, Max Mayfield. Am simțit că această carte este ca acele video-uri Bonus care le prezintă regizorii unui film. Cartea dezvăluie povestea completă a lui Maxine. O lectură captivantă care extinde universul Stranger Things.

MEGAN ASHCROFT
Brenna Yovanoff
Brenna Yovanoff
Autor

Brenna Yovanoff a fost crescută într-un hambar, un cort și un tipe și a fost șco...

vezi autor