TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
365 de zile BO-BLL-3650DZ-20-N-001
365 de zile
Vezi
galerie

365 de zile

de Blanka Lipińska

Id: #371293

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Putere, senzualitate, dorință pură și o promisiune unică ce aprinde cele mai sălbatice pasiuni. Nu poți fi capul mafiei siciliene dacă nu îți satisfaci orice dorință, iar Massimo și-a propus să aibă cu forța ceva pentru care mulți i-ar damna sufletul: iubirea unei femei în 365 de zile.
 
 
365 de zile, cartea care a devenit dintr-un bestseller internațional un film ce a doborât recorduri de vizionare pe Netflix, 365 DNI.

 
Laura este într-o vacanță de vis în frumoasa Sicilie împreună cu iubitul ei. Pentru aniversarea de douăzeci de ani primește un „cadou” la care nu s-ar fi așteptat niciodată: este răpită. Răpitorul este nimeni altul decât Massimo Toricelli, șeful unei puternice familii din mafia siciliană. Massimo este hotărât să o aibă cu orice preț. Ceea ce pare pentru unii un joc al orgoliilor, al puterii și al dorințelor arzătoare a pornit de la o viziune. În timpul unui atac asupra vieții lui Massimo, o viziune i-a apărut în fața ochilor: o femeie frumoasă, identică cu Laura. După ce a supraviețuit atacului, a jurat că o va găsi pe femeia din viziunea sa și că o va face a lui. Orice ar fi.
 
 
Massimo are la dispoziție 365 de zile, timp în care o va ține captivă pe Laura pe proprietatea sa somptuoasă și va încerca să-i cucerească inima. Dacă nu se îndrăgostește de el în acest timp, poate pleca. Dacă încearcă să evadeze până se împlinesc cele 365 de zile, Massimo o va urmări și îi va ucide întreaga familie. Însă Laura dezvoltă o fascinație pentru frumosul și puternicul său răpitor. Dar, pe măsură ce se formează o relație precară și riscantă între ei, forțe aflate în afara controlului lor amenință să îi distrugă.
 
 
Pregătește-te să intri într-o lume în care sunt rescrise regulile iubirii! O poveste ce se abate de la toate limitele iubirii convenționale, o poveste ce transformă obsesiile în iubire, o poveste ce redefinește senzualitatea și inocența!
extinde
 

Detalii produs

Autor: Blanka Lipińska

Data apariției: 2020

Titlu original: 365 dni

ISBN: 9786069700112

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: iubire, pasiune

Blanka Lipińska
Blanka Lipińska
Autor

Blanka Lipińska (născută la 22 iulie 1985) este cosmetologă poloneză și autoare...

vezi autor