TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cavendon Hall LI-BTB-CAVENH-17-N-001
Cavendon Hall
Vezi
galerie

Cavendon Hall

de Barbara Taylor Bradford

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #248908

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

De peste o sută șaizeci de ani, impozanta Cavendon Hall este reședința a două familii ale căror destine s-au întrepătruns inexorabil: aristocrații Ingham și slujitorii lor loiali, membrii familiei Swann. Charles Ingham, al șaselea conte de Mowbray, locuiește aici cu soția lui Felicity și cu cei șase copii.

 

Lady Daphne, cea mai frumoasă dintre cele patru fiice ale contelui, se pregătește să-și facă debutul în înalta societate, iar acest eveniment captează atenția întregii familii. Însă cineva și-a pus în gând să distrugă totul și a ales cel mai crud mod cu putință. Consecințele pot fi dezastruoase atât pentru viața și reputația frumoasei tinere, cât și pentru întreaga familie și pentru numele de Ingham.

 

Reîntoarcerea lui Hugo Ingham Stanton, vărul primar al contelui, alungat de la Cavendon Hall cu șaisprezece ani în urmă de către propria mamă, va fi pentru Lady Daphne nu numai o salvare providențială, ci și găsirea unei iubiri pentru o viață.

 

Sub amenințarea Primului Război Mondial, familiile Ingham și Swann vor fi supuse unor încercări pe care nu le-ar fi crezut niciodată posibile. Loialități vor fi puse sub semnul întrebării, secrete vor fi dezvăluite și iubiri vor fi trădate. În acele vremuri pline de incertitudini, un singur lucru este sigur: pentru cele două familii, viața nu va mai fi niciodată la fel.

 

Roman a cărui acțiune se desfășoară pe o perioadă de șaisprezece ani, între 1913 și 1929, Cavendon Hall nu-i va dezamăgi pe cititorii Barbarei Taylor Bradford.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Barbara Taylor Bradford

Traducător: Diana Ţuţuianu

Data apariției: mai 2017

Titlu original: Cavendon Hall #1

ISBN: 978-606-331-544-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire, război, Primul Război Mondial, secret, trădare, familie