TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ultimul trandafir din Caşmir LE-BAC-ULTTDC-10-N-001
Ultimul trandafir din Caşmir
Vezi
galerie

Ultimul trandafir din Caşmir

de Barbara Cleverly

Titlu apărut în colecția Mister Leda la Leda

Id: #216950

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În ţara amurgurilor de şofran şi a căldurii toride, o tânără soţie de cavalerist englez este găsită moartă în baie, cu venele tăiate, plutind în cada plină de apă şi sânge. Sinucidere? Crimă? Cazul îi revine comandantului Joseph Sandilands de la Scotland Yard, care tocmai şi-a încheiat cele şase luni de stagiu la Poliţia din Calcutta. El descoperă că şi alte soţii de ofiţeri din acelaşi regiment au murit în condiţii misterioase, care se dovedesc legate în moduri dintre cele mai sinistre de cazul de faţă. Într-un moment în care suveranitatea regimului britanic este pe cale să apună într-o Indie din ce în ce mai insurgentă, Sandilands este obligat să se strecoare pe coridoarele înşelătoare ale corectitudinii politice, pentru a opri un criminal viclean, despre care ştie că şi-a ales deja următoarea victimă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Barbara Cleverly

Traducător: Iulia Arsintescu

Data apariției: iunie 2010

Titlu original: The Last Kashmiri Rose

ISBN: 9789731022635

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Leda

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

„Are aproape tot ce-i trebuie: un decor proaspăt, exotic şi minunat construit, un protagonist puternic şi credibil, o poveste de dragoste incitantă şi o intrigă complexă, plină de suspans.”

The Denver Post

„Măiestrit conceput şi plin de neaşteptate răsturnări de situaţie… un roman care surprinde cu fineţe peisajele şi sunetele Indiei anilor ’20 oferindu-ne o privire fascinantă asupra climatului social şi politic al vremii.”

Booklist
Barbara Cleverly
Barbara Cleverly
Autor

Barbara Cleverly a studiat la Universitatea din Durham şi a fost profesoară de e...

vezi autor