TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Revolta lui Atlas (Vol.2) Ori-ori CA-AYR-RELAVO-14-N-001
Revolta lui Atlas (Vol.2) Ori-ori
Vezi
galerie

Revolta lui Atlas (Vol.2) Ori-ori

de Ayn Rand

Id: #258649

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În premieră, în limba română apare cea mai citită carte din Statele Unite, după Biblie. E vorba de trilogia lui Ayn Rând, Revolta lui Atlas (Atlas Shrugged). Este cartea care a schimbat societatea americană postbelică. E autoarea în față căreia s-a închinat președintele american Ronald Reagan.

Economia lumii e pe punctul colapsului, iar Dagny Taggart descoperă ceea ce ar putea fi răspunsul la o criză energetică. Rata șomajului a ajuns la 24%. Prețul gazului e mai mare că oricând. Căile ferate sunt principalul mijloc de transport. Creatori de geniu, de la artiști la industriași, încep să dispară în mod misterios. Descoperirea lui Taggart, CEO la Taggart Transcontinental, este un prototip de motor care se alimentează din energie statică, însă dacă nu reușește să îl găsească pe creatorul motorului, descoperirea e inutilă. Dagny intră într-o cursă contra cronometru pentru a preveni că motorul planetei să fie oprit definitiv.


„Filosofia mea este, în esență, înțelegerea omului ca ființă eroică, al cărui scop moral e propria fericire, a cărui activitate nobilă sunt propriile realizări și propria productivitate, și al cărui singur absolut e rațiunea.” 
Ayn Rand

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ayn Rand

Traducător: Rita Chirian, Vlad Pojoga, Cătălina Stanislav

Data apariției: 2014

Titlu original: Atlas Shrugged

ISBN: 978-9975-79-913-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 462

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Cartier

 

Opinii editoriale

„Revolta lui Atlas este un elogiu adus vieții și fericirii. Justiția este necruțătoare. Indivizii creativi, urmărirea neabătută a scopurilor și bunul-simt își găsesc aici satisfacția și împlinirea. Paraziții care se îndepărtează mereu de scopuri și de rațiune își află sfârșitul, așa cum se și cuvine.“

Alan Greenspan

„Rand a scris cea mai provocatoare din punct de vedere intelectual ficțiune a generației sale.“

John David Lewis