TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Antropologie și o sută de alte povestiri VE-DAR-AIOSDA-16-N-001
Antropologie și o sută de alte povestiri
Vezi
galerie

Antropologie și o sută de alte povestiri

de Dan Rhodes

Titlu apărut în colecția Cărţi însemnate la Vellant

Id: #247314

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Antropologie, prima carte a lui Dan Rhodes, cuprinde 101 povestiri, 101 variaţiuni în jurul temei iubirii şi a neîmplinirilor în relaţii, scrise cu o putere formidabilă a imaginaţiei, ce fotografiază cuplul în momentele sale comice, dar şi atunci când unul din parteneri evocă, plin de durere, pierderea dragostei. Fiecare povestire este un roman condensat în aproximativ 100 de cuvinte, concentrându-se asupra unui moment, unui gest, unei conversaţii, dezvăluind structurile fragile şi inegalităţile deghizate dintre sexe.

Dacă povestirile individuale sunt bizare şi amuzante, în mod paradoxal, efectul marginal este acela de a dezvălui revelator şi profund instabilităţile tectonice din relaţiile noastre de dragoste. Rhodes evidenţiază absurdul esenţial al relaţiilor heterosexuale şi neînţelegerile care îi separă pe bărbaţi şi femei, şi lasă prin această antologie de povestiri, o semnătură proprie, suprarealistă, de multe ori plină de umor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dan Rhodes

Data apariției: decembrie 2016

ISBN: 978-606-864-255-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 11,5x16 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vellant

Teme: iubire

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Adunând cu sine aluviunile mult prea multor povești de dragoste ratate, Dan Rhodes ne servește cu această cărțulie, care de altfel reprezintă chiar debutul lui în lumea literară, 101 variațiuni la tem......“

citește mai mult