TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lento. Meduza VE-ACR-LENTOM-16-N-001
Lento. Meduza
Vezi
galerie

Lento. Meduza

de Antoni Casas Ros

Id: #243484

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lento este un copil special. A venit vremea ca el să iasă în lume. Are nevoie de timp ca, treptat, să evolueze în realitatea impusă. Mai întâi iese capul, apoi un umăr. Încă din coconul cald al uterului, el contemplă lumea exterioară şi-i descoperă frumusețea. Se uită la ochii luminoşi ai asistentei medicale, inspiră mirosurile, ascultă murmurul frunzelor din copacii de afară. Tranziţia durează șaptezeci și două de zile.

Lento crește. În mod sigur nu este ca toți ceilalți. Lumea întreagă (medicii, psihiatrii, ceilalți oameni) îl arată cu degetul. Lento nu e un copil ca alți copii. E cu siguranță încet la minte. E pur și simplu diferit. Această lentoare îi permite să-și dezvolte simțurile. Lento e un clarvăzător. Se maturizează. Se îndrăgosteşte. Ea e cea mai rapidă din lume, iar el o învață lentoarea.

Antoni Casas Ros revine cu o poveste despre alteritate. Un text delicat, fantezist, punctat cu momente teribile marcând întoarcerea aspră la realitate, alternanţa dintre imaginarul absolut şi o sensibilitate sufocată.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Antoni Casas Ros

Data apariției: martie 2016

ISBN: 978-606-8642-37-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vellant