TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Eroare judiciară 978-973-707-444-7
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Eroare judiciară

Anne Holt
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Fiction Connection
  «O carte inspirată de un caz real... semnată de regina romanului poliţist norvegian.» Kirkus Review «Povestea...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-444-7
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Eroare judiciară
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Eroare judiciară de Anne Holt apărută la editura Trei

«O carte inspirată de un caz real... semnată de regina romanului poliţist norvegian.» Kirkus Review «Povestea captivează cititorul chiar de la prima pagină, într-o trilogie interesantă ce pune în lumină schimbările produse în mentalitatea norvegiană din ultimii cincizeci de ani. Una dintre cele mai promiţătoare serii de romane poliţiste nordice.» – Le Monde du Livre «Limbaj direct, acţiune susţinută, deznodământ surprinză tor şi o portretizare subtilă a emoţiilor umane.» – USA Today «Eroare judiciară este un roman poliţist construit cu inteligenţă (...) personajele sale sunt teribil de credibile.» – Elle (Suedia) Un roman scris de fostul ministru al justiţiei din Norvegia În Norvegia, un serial killer se află în libertate. Un ucigaş în serie, de cea mai abjectă speţă. Care sechestrează copii şi îi omoară într-un mod ce nu poate fi detectat de poliţie, apoi le trimite corpul pe adresa mamelor, însoţit de acest bilet înfiorător: «Ai primit ceea ce ai meritat». Emilie, de nouă ani, şi Kim, de cinci ani, au dispărut. Ancheta îi este încredinţată inspectorului principal Ingvar Stubř. Pentru a da de urma criminalului, acesta apelează la Inger Johanne Vik, o ex-profiler a FBI-ului. Investigaţiile îi vor conduce la Aksel Seier, condamnat cu patruzeci de ani în urmă şi exilat în Statele Unite. Dar să fie el oare adevăratul criminal? Apare bănuiala că s-a comis o eroare judiciară... că o autoritate publică a primit bani pentru a influenţa rezultatul unui proces derulat cu ani în urmă... Eroare judiciară este primul volum dintr-o serie în care protagoniştii sunt eroii anchetatori Vik şi Stubø. Seria – ai căror protagonişti sunt anchetatorii Vik şi Stubø – a fost ecranizată de Yellow Bird Productions AB. «Primul roman dintr-o serie cutremurătoare care investighează motivaţiile psihologice ce conduc la crime atroce.» Publishers Weekly «Corupţia este... de neconceput în Norvegia. Din numeroase motive. În primul rând, nu există o tradiţie. Ar putea părea bizar, dar corupţia presupune, în fapt, un fel de tradiţie naţională.» Anne HoltAnne Holt este fost ministru al justiţiei în Norvegia, procuror, avocat, publicist la televiziune şi autor al unor serii de romane poliţiste ce au cunoscut un succes imens în ţările scandinave şi s-au tradus în peste 25 de limbi.

Autor: Anne Holt
Traducător: Marie-Jeanne Vasiloiu
Data apariției: 2009
Editura: Trei
Titlu original: Det som er mitt
Pagini: 368
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
criminal în serie, anchetă, inspector, FBI, autoritate publică, proces
  • Anne Holt - Autor
    Anne Holt este fost ministru al justiţiei în Norvegia, procuror, avocat, publicist la televiziune şi autoare a unei serii de romane poliţiste ce au cunoscut un succes imens în ţările scandinave şi s-au tradus în peste 25 de limbi. Anne Holt trăieşte în Norvegia şi Franţa. O parte din viaţă şi-a petrecut-o în SUA. Seria – avându-i ca protagonişti pe anchetatorii Vik şi Stubø – a fost ecranizată...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate produsele
Opinii editoriale
Kirkus Review
O carte inspirată de un caz real... semnată de regina romanului poliţist norvegian.
Le Monde du Livre
Povestea captivează cititorul chiar de la prima pagină, într-o trilogie interesantă ce pune în lumină schimbările produse în mentalitatea norvegiană din ultimii cincizeci de ani. Una dintre cele mai promiţătoare serii de romane poliţiste nordice.
USA Today
Limbaj direct, acţiune susţinută, deznodământ surprinză tor şi o portretizare subtilă a emoţiilor umane.
Elle (Suedia)
Eroare judiciară este un roman poliţist construit cu inteligenţă (...) personajele sale sunt teribil de credibile.
Publishers Weekly
Primul roman dintr-o serie cutremurătoare care investighează motivaţiile psihologice ce conduc la crime atroce.
Opinia cititorilor