TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Surorile Spring TR-ANT-SURORS-19-N-001
Surorile Spring
Vezi
galerie

Surorile Spring

de Anna Todd

Titlu apărut în colecția Fiction Connection la Trei

Id: #263347

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

De la autoarea seriei AFTER, #1 bestseller international și bestseller New York Times

 

Surorile Spring — Meg, Jo, Beth și Amy — trăiesc în baza militară din New Orleans. Deși au firi foarte diferite, cu un tată aflat în misiune în Irak și cu o mamă care pare să ascundă ceva, greutățile și temerile lor sunt aceleași, toate străduindu-se să-și croiască un drum în viață.

Sora cea mare, Meg, se va căsători cu un ofițer și va intra în lumea armatei, asemenea atâtor femei pe care le admiră. Beth, cea care duce greul în familie, se teme să plece de acasă, fiind convinsă că nu va afla niciodată care îi este adevărata identitate. În schimb, Jo nu vrea decât să plece: își dorește o viață la New York și o carieră în jurnalism, care s-o ajute să schimbe lumea. Amy, cea mai mică, le urmărește pe surorile ei și învață de la ele lecții esențiale despre viață.

Plin de romantism, umor și dramatism, Surorile Spring, o reinterpretare modernă a Micuțelor doamne de Louisa May Alcott, transpune temele acestei povești clasice — dragostea, războiul, statutul social, adolescența și familia — în limbajul secolului XXI.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anna Todd

Data apariției: iulie 2019

ISBN: 978-606-40-0684-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 445

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

Fanii loiali ai lui Todd, care au urmărit-o încă de când scria fanfiction pe Wattpad, vor fi de-a dreptul fascinați de Surorile Spring.

BOOKLIST

Un roman captivant, care explorează relațiile dintre surori, prima iubire și problemele adolescenței. Inspirându-se din povestea lui Alcott, Surorile Spring aduce un suflu nou și revigorant poveștii, plasând-o în realitatea zilei de azi.

PUBLISHER'S WEEKLY

Todd este cel mai mare fenomen literar al generației sale.

COSMOPOLITAN
Anna Todd
Anna Todd
Autor

Anna Todd este autoarea seriei AFTER, a romanelor Surorile Spring și Cele mai st...

vezi autor