TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sabotorul PP-ANG-SABOTO-19-N-001
Sabotorul
Vezi
galerie

Sabotorul

de Andrew Gross

Id: #264399

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Bazat pe o poveste reală, Sabotorul continuă seria thrillerelor istorice de excepție ale lui Andrew Gross, începută cu Singurul om, captivantul său roman anterior. O poveste fascinantă, care explorează limitele eroismului, ale sacrificiului și determinării.

Februarie 1943. Aliații și Naziștii sunt prinși într-o cursă nebună, în încercarea de a construi prima bombă atomică.

Kurt Nordstrum, un inginer din Oslo, decide să ridice armele împotriva germanilor și se înrolează în rezistența norvegiană. După pierderea logodnicei sale și decimarea unității din care făcea parte, Nordstrum deturnează un vapor civil și fuge în Anglia, pentru a transmite Aliaților informații prețioase legate de producția apei grele, ingredient vital în dezvoltarea bombei atomice, la o uzină izolată din Norvegia. Ajuns în Scoția, Nordstrum este recrutat în Armata Norvegiană Liberă și începe să se antreneze pentru o misiune aproape imposibilă: sabotarea producției de apă grea a naziștilor.

Parașutat într-una dintre cele mai necruțătoare regiuni montane din Europa, nevoit să înfrunte sălbăticia în mijlocul iernii, Nordstrum și echipa sa reușesc să ducă la bun sfârșit cel mai cutezător raid al războiului.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Andrew Gross

Traducător: Cristina Barbu

Data apariției: august 2019

ISBN: 978-606-8965-06-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Preda Publishing

Teme: nazism, război

 

Din blogul Cartepedia

Diana Floarea Diana Floarea

,,Sabotorul este cel de-al doilea thriller istoric al lui Andrew Gross. Asemenea primei sale cărți Singurul om și acesta spune o poveste bazată pe fapte reale. Astfel facem cunoștință cu Kurt Nordstrum,......“

citește mai mult