TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Găsește-mă PO-ANA-GSETEM-21-N-001
Găsește-mă
Vezi
galerie

Găsește-mă

de André Aciman

Titlu apărut în colecția Biblioteca Polirom la Polirom

Id: #323596

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Continuarea bestsellerului Strigă-mă pe numele tău.

Poate că poveştile de iubire nu se termină niciodată – aceasta pare a fi ideea ce stă la baza noului roman al lui André Aciman, Găseşte-mă. Îl reîntâlnim aici pe Elio Perlman, protagonistul din Strigă-mă pe numele tău, la zece ani după încheierea scurtei şi tumultuoasei sale relaţii cu Oliver. Elio, devenit un pianist de succes, se mută la Roma, unde e vizitat de tatăl său, Sami Perlman, care se îndrăgosteşte în tren de o tânără pe nume Miranda. Peste alţi ani, Elio va ajunge la Paris şi, odată cu trecerea timpului, o întâlnire cu Oliver, prima sa iubire, devine inevitabilă.

Găseşte-mă nu este însă o simplă continuare a poveştii din Strigă-mă pe numele tău. Este un roman de sine stătător, cu o mai amplă anvergură spaţio-temporală, în care Aciman explorează feluritele faţete şi vârste ale iubirii cu aceeaşi fineţe a detaliilor şi aceeaşi tensiune emoţională ce l-au făcut cunoscut în întreaga lume.

extinde
 

Detalii produs

Autor: André Aciman

Traducător: Mihaela Ghiţă

Data apariției: ianuarie 2021

ISBN: 9789734683529

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: iubire, sexualitate

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Luna iunie este numită și Pride Month, acea perioadă a anului în care sărbătorim Pride-ul sau luna dedicată comunității LGBTQ+. Sărbătorim 52 de ani de la revoltele de la Stonewall (Greenwich Vill......“

citește mai mult
Cristina Seciu Cristina Seciu

,,Pentru că octombrie este luna istoriei LGBTQ, o (foarte scurtă) listă cu titluri reprezentative pentru comunitate. ...“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Găseşte-mă este o meditaţie lirică despre mutarea forţată într-un alt loc după ce distracţia s-a terminat, despre misiunea sisifică de a încerca să recreezi vraja unei pasiuni a tinereţii.”

The New York Times Book Review

„Nu e nevoie să citeşti bestsellerul lui Aciman din 2007, Strigă-mă pe numele tău, ca să te îndrăgosteşti imediat de această continuare sexy şi melancolică. Deşi legată de cea dintâi, este o carte de sine stătătoare, o minunată odă închinată trecerii timpului, forţei stăruitoare a iubirii adevărate şi chinului singurătăţii.”

BuzzFeed

„Aciman le dăruieşte cititorilor o superbă poveste de iubire din secolul XXI, o reflecţie asupra amintirii lucrurilor din trecut şi asupra curajului de a înfrunta viitorul.”

Library Journal

„Aciman scrie despre dorinţă cu o onestitate tranşantă, descriind cu aceeaşi claritate interacţiunile erotice şi pe cele emoţionale. Sexul poate fi sau nu tandru, relaţiile pot fi de durată sau pasagere, dar sunt întotdeauna complexe, cu multe straturi ascunse.”

The Boston Globe
André Aciman
André Aciman
Autor

André Aciman (n. 1951) s-a născut în Egipt, în orașul Alexandria, unde și-a petr...

vezi autor