TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Noi începuturi în Eclipse Bay

Amanda Quick
Colecții/Serii: Cărți romantice, Lira
Lucrurile au fost dintotdeauna complicate între membrii familiilor Harte și Madison. Conflictul care i-a transformat în dușmani...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-33-0078-3
Dimensiuni: 10,7x17,7 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:

Noi începuturi în Eclipse Bay

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrurile au fost dintotdeauna complicate între membrii familiilor Harte și Madison. Conflictul care i-a transformat în dușmani durează de generații întregi. Deși se spune că nunta lui Hannah Harte cu Rafe Madison va îmbunătăți situația, la doar câteva luni după fericitul eveniment, sora ei, Lilian, și fratele lui, Gabe, nu sunt deloc de aceeași părere.

Directorul executiv Gabe Madison a insistat să devină clientul agenției de matrimoniale a lui Lillian Harte, pentru a-și găsi sufletul pereche. Dar Lilian ajunge rapid la capătul răbdării, după ce cinci întâlniri pe care i le aranjează lui Gabe se dovedesc a fi niște eșecuri răsunătoare. Dacă nu s-ar fi hotărât deja să-și închidă afacerea și să se mute acasă, în Eclipse Bay, pentru a se dedica pasiunii sale de a picta, Gabe ar fi făcut-o cu siguranță să se decidă rapid.

Când însă Lilian se trezește cu el în pragul ușii, cerându-i să-și respecte contractul semnat, scânteile dintre ei se transformă brusc în atracție necontrolată. Încă o dată, Eclipse Bay va fi martorul unui spectacol fascinant – dintre un Madison încăpățânat și o irezistibilă reprezentantă a familiei Harte…

Autor: Amanda Quick
Traducător: Alina Simuț
Data apariției: septembrie 2015
Editura: Litera
Titlu original: Dawn in Eclipse Bay
Pagini: 296
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
Harte și Madison, conflict, dusmani, sufletul pereche, răbdare, întâlnire, eșec, Eclipse Bay, atracție,
  • Amanda Quick Amanda Quick - Autor
    Jayne Ann Krentz, născută pe 28 martie 1948, în Cobb, California, Statele Unite ale Americii, este o autoare de bestselleruri New York Times sub diferite pseudonime. Folosește pseudonimul Amanda Quick pentru romanele istorice de dragoste.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor