TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cele zece mii de uși ale lui January
Vezi
galerie

Cele zece mii de uși ale lui January

de Alix E. Harrow

Titlu apărut în colecția Paladin | Young Books la Paladin

Id: #375063

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În inima reședinței Locke, January este o curiozitate printre alte curiozități – o copilă metisă, în grija unui colecționar excentric. Uneori ar vrea să plângă pe umărul tatălui ei, numai că el este aproape tot timpul absent, iar mamă nu are. Așa că, ori de câte ori simte că nu-și găsește locul în lumea ei tristă, evadează într-o carte. Pentru că o carte – nu-i așa? – poate deschide o ușă spre o altă lume. Însă cartea pe care January o găsește în cufărul albastru deschide multe uși, iar în spatele uneia dintre ele își descoperă adevărata ei poveste de viață.

 

„Sper că această poveste este firul tău și că la capătul ei vei găsi o ușă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alix E. Harrow

Traducător: Oana Sălişteanu Cristea

Data apariției: iulie 2021

Titlu original: The Ten Thousand Doors of January

ISBN: 9786069000717

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 140x205

Hârtie: 80g/m

Editura: Paladin

Teme: emoții

 

Opinii editoriale

De acord, Alix E. Harrow creează lumi uimitoare și visează aventuri palpitante, dar examinează și de ce visăm atât de des să găsim o ușă către un loc nou. Înainte să citesc romanul, am crezut că știu ce este o ușă. Am crezut că știu ce este o poveste. Acum nu mă voi uita niciodată la ele cu aceiași ochi.

barnesandnoble.com

Proza cântă și personajele sar de-a dreptul din pagină. Este un roman de sine stătător și nu te lasă să tânjești după o continuare, ci să fii satisfăcut că nu are nevoie de una. Este o poveste completă, care se termină perfect.” 

tor.com

„Cele zece mii de uși ale lui January este atât fantastică, cât și inteligentă, cu un ritm care prinde în mreje și o intrigă unică ce aduce în discuție subiecte serioase. Cu siguranță cititorii vor fi nerăbdători să citească următoarea carte a lui Alix E. Harrow.

Booklist