TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Petală + CD VE-ALA-PETALC-13-P-001
Petală + CD
Vezi
galerie

Petală + CD

de Alexandru Andrieş

Titlu apărut în colecția Artă la Vellant

Id: #220633

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un album de versuri şi fotografii despre deliciile detaliilor cotidiene, Petală poate fi considerată o carte-obiect, prilej de inspiraţie sau de reflecţie asupra amănuntelor care ne fac viaţa frumoasă.

Imagini din arhiva personală, de la prieteni sau admiratori şi-au găsit locul într-un volum inedit de versuri şi artă fotografică, ce însoţeşte şi ilustrează cel mai recent disc semnat de Alexandru Andrieş, Petală.

Albumul reproduce manuscrisele autorului, cuprinzând versurile celor 18 piese, însoţite de mici desene şi detalii jucăuşe pe care Alexandru Andrieş le-a presărat printre rânduri. O mică bijuterie pentru admiratorii artistului, volumul scoate la iveală o parte din bucătăria de creaţie & inspiraţie a noului disc: unele versuri sunt notate pe şerveţele, altele pe bilete de avion, fiecare poartă data şi locul în care au fost compuse, precum şi modificările făcute ulterior.

Fotografiile din album, deşi provin din surse diferite, alcătuiesc un studiu unitar al detaliilor: simple, graţioase, poetice sau de-a dreptul comice, acestea au nu numai rolul de a însoţi discul audio, ci şi de a pune versurile în contexte noi.

Număr de pagini: 120
Format: 21.5 x 21,5 x 1 cm
Ilustraţii color

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alexandru Andrieş

Data apariției: august 2013

Copertă: Paperback

Număr pagini: 120

Limbă: Română

Dimensiuni: 21,5x21,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vellant

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Se știe că Alexandru Andrieș este un veritabil cantautor, adică își scrie singur versurile cântecelor pe care le interpretează. Și încă, ce versuri?! Mixul perfect de dragoste, antren și voie bună. Se......“

citește mai mult