TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cartea Năsoaselor VE-ALR-CARTEN-16-N-001
Cartea Năsoaselor
Vezi
galerie

Cartea Năsoaselor

de Alexandra Rusu

Titlu apărut în colecția Cărţi însemnate la Vellant

Id: #246976

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Această carte fermecătoare a apărut doar pentru a-i contrazice pe cei care cred că nu se mai scriu basme şi poveşti în ziua de astăzi. Prinţese, Feţi-Frumoşi, castele şi palate, tot arsenalul poveştilor de demult, e completat de internet, avioane sau concursuri de frumuseţe prezentate de Megastaruri într-un basm modern, o carte de aventuri sau o fabulă cu tâlc. Motanul Maurizio Furlini e povestitorul, plin de aroganţă şi lăudărăşenie, ce vă face cunoscute aventurile sale de consilier plătit regeşte şi vă dezvăluie cum cele trei prinţele din Regatului de Ditai-Nasul vor ajunge să înţeleagă câtă frumuseţe şi perfecţiune trebuie să dezvăluie un nas. Povestea plină de umor a Alexandrei Rusu este însoțită de ilustrațiile special realizate pentru această carte de Loreta Isac.



Alte titluri pentru AlexandraRusu (autor):
Cartea năsoaselor (2023) ,


Alte titluri pentru LoretaIsac (ilustrator):
A opta povestire fără titlu (2015) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Alexandra Rusu

Ilustrator: Loreta Isac

Data apariției: decembrie 2016

ISBN: 978-606-8642-74-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 104

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vellant

Teme: aventură, umor

 

Din blogul Cartepedia

Vlad Zver Vlad Zver

,,Un basm modern, o fantezie pentru adulţi, improvizaţie pentru adolescenţi, sute de instrumente bine acordate cântând la maximum o piesă hazlie, o comedie absurdă cu Larry Davis şi Hugh Laurie, un exer......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

"Un motan, Maurizio Furlini, trei prințese, Hermina, Sandrina și Carina, Michael Jackson, un castel din piftie, Miaus Maximus, James Joyce, farmacia lui Bili Bambao, zeul Eros și un concurs de frumusețe sunt doar câteva dintre rotițele care compun mecanismul dement al acestui fals basm, adresat celor mai rafinați cititori. Cartea Năsoaselor e o fantezie ironică, o feerie sarcastică și grotescă, cea mai țăcănită carte pe care am citit-o de multă vreme încoace." 

T.O. Bobe
Alexandra Rusu
Alexandra Rusu
Autor

Alexandra Rusu este editoare și scriitoare. A studiat literatura la București, F...

vezi autor