TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Femei perfect de imperfecte LE-ACA-FEMPDI-17-N-001
Femei perfect de imperfecte
Vezi
galerie

Id: #262918

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Când toate revistele pentru femei încearcă să ne impună perfecțiunea prin țipare, opt femei reale își acceptă imperfecțiunile și vorbesc deschis despre ele. „Femei perfect de imperfecte” adună opt povești de viață scrise de opt femei diferite, pe care le unește pasiunea pentru scris și pentru autentic.

Cartea ajunge repede la inimile cititorilor, pentru că fiecare om se regăsește la un moment dat în rândurile ei. „Femei perfect de imperfecte” este despre femeia normală, modernă, activă, despre momentele decisive din viață să și despre provocările cu care vin ele la pachet: cât de dificil este să fii mamă, cum te lupți cu depresia, cum trăiești într-o relație bazată pe abuz, cum treci printr-un divorț, ce împliniri și neîmpliniri ai în dragoste și în carieră.

„Femei perfect de imperfecte” este un proiect semnat de cele opt femei care scriu pe blogul colectiv Belva. După ani întregi și mii de articole în online, Belvele au hotărât să aducă inspirație și în offline, prin aceste experiențe de viață adunate în cartea lor de suflet, Cartea Belvelor.

extinde
 

Detalii produs

ISBN: 978-606-8814-37-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Libris Editorial