TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dor călător IN-ALH-DOR00C-20-N-001
Dor călător
Vezi
galerie

Dor călător

de Alexander Hausvater

Titlu apărut în colecția Galaxia H la Integral

Id: #317857

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

După succesul extraordinar al volumului de povestiri Ce dacă, tradus deja în limbile engleză, germană, franceză și chineză, cunoscutul regizor Alexander Hausvater debutează în roman cu trei volume publicate în 2020 de Editura Integral: PenumbraAici, Radio Eros și, acum, Dor Călător.

Camioneta cu numărul de înmatriculare X2S5Y20 a dispărut la vest de orașul Ramon. Forțele poliției și a jandarmeriei locale au pornit acțiunile de căutare a unui tânăr de 20 de ani și a tatălui acestuia, care se afla în stare gravă. Doctorul Meir, directorul Spitalului de Urgență a declarat că lipsa de îngrijire medicală ar putea fi fatală pentru pacientul în vârstă de 56 de ani.

Ziarul Avântul anunță că, începând de mâine, 2 septembrie, va apare pe prima pagină a ziarului câte un articol scris de fiul care, în loc să-și conducă tatăl la Clinica Soarelui, îl ducea într-un voiaj spre necunoscut. Articolele vor fi scrise sub pseudonimul IOSEF. Redacția ziarului Avântul nu-și asumă răspunderea pentru conținutul acestor articole.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alexander Hausvater

Data apariției: septembrie 2020

ISBN: 978-606-992-541-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 11,5x21,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Integral