TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ultimul om bun 978-973-707-533-8
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Ultimul om bun

A. J. Kazinski
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Fiction Connection
Beijing: un călugăr se prăbuşeşte mort în odaia lui. Un semn înfricoşător – un tatuaj? o arsură? – se întinde...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-533-8
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Ultimul om bun
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Ultimul om bun de A. J. Kazinski apărută la editura Trei

Beijing: un călugăr se prăbuşeşte mort în odaia lui. Un semn înfricoşător – un tatuaj? o arsură? – se întinde pe spatele lui şi în jos, pe şira spinării. Mumbai: un economist îndrăgit, un om care îi ajută pe săraci, moare pe neaşteptate. Pe corpul lui se regăsesc aceleaşi simboluri. Victimele sunt persoane implicate în acţiuni caritabile, toate purtând acelaşi semn al morţii. Veneţia: un poliţist întreprinzător încearcă să găsească legătura între toate aceste decese misterioase. Cine poate fi în spatele crimelor?
Lui Niels Bentzon, inspector cu experienţă, îi revine sarcina de a-i găsi pe „oamenii buni" din Danemarca şi de a-i preveni. Însă Bentzon este antrenat să vadă răul din oameni, nu binele. Unul câte unul, oamenii sunt tăiaţi de pe lista lui. Le simte secretele şi nelegiuirile.
O carte în care ştiinţa şi religia se împletesc într-o poveste alertă, cu ritm febril.

Tocmai când e pe cale să renunţe la cazul ce i-a fost încredinţat, Niels Bentzon o întâlneşte pe Hannah Lund, astrofizician strălucit, care suferă de pe urma morţii fiului ei şi a căsniciei sale ratate. Cu ajutorul lui Hannah, Bentzon reface puzzle-ul numeroaselor decese, scoţând la iveală un anumit tipar. Îşi dau seama că e vorba despre o crimă planificată perfect. Au avut loc treizeci şi patru de decese – mai urmează două, potrivit legendei. Dacă iau tiparul în considerare, Niels şi Hannah pot numi data şi locul în care se vor produce ultimele două crime. În Veneţia şi Copenhaga. Şi vor fi săvârşite acum.
Un roman poliţist fenomenal, centrat pe moartea misterioasă a «oamenilor buni» şi pe măiestria detectivilor de a rezolva enigma... înainte de a fi prea târziu.

Autor: A. J. Kazinski
Traducător: Gabriela Alina Sauciuc
Data apariției: 2012
Editura: Trei
Titlu original: Den sidste gode mand
Pagini: 656
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
roman poliţist, aventuri
  • A. J. Kazinski A. J. Kazinski - Autor
    A. J. Kazinski este pseudonimul sub care semnează Anders Rønnow Klarlund şi Jacob Weinreich. Klarlund şi Weinreich locuiesc, împreună cu familiile lor, la Copenhaga. Colaborarea lor a început în 1999, după ce Klarlund a realizat...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate produsele
Opinii editoriale
New York Times
„Ultimul om bun are tot ce îi trebuie unui thriller: story, secrete, conspiraţii, acţiune, aventură şi subiecte de interes internaţional. Un pariu câştigat."
Hamburger Abendblatt
„A. J. Kazinski ştie să dozeze perfect suspansul, luând cititorul tot timpul prin surprindere. Iar finalul cărţii este unul incredibil de reuşit."
Opinia cititorilor