TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Femei PO-CHB-FEMET1-12-N-001
Vezi
galerie

Femei

de Charles Bukowski

Titlu apărut în colecția Top 10+ la Polirom

Id: #205380

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediție de buzunar
 

Descriere produs

Protagonistul romanului Femei, Henry Chinaski (alter ego al autorului, prezent în mai multe cărți ale sale), este un scriitor alcoolic, mare amator de femei, măcinat de gândul ratării. Dincolo de obsesia pentru sex, băutură și pariuri la curse și de predilecția pentru scenele de umor negru care răsar, alături de erotismul dezlănțuit, la fiecare pagină, se ghicește disperarea naratorului care-și strigă singurătatea, nevoia de tandrețe și compasiune.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Charles Bukowski

Traducător: Florin Şlapac

Data apariției: 2012

Titlu original: Women

ISBN: 978-973-46-2400-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 328

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,6x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: sexualitate, umor

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Viciile au fost mereu o sursă bogată de inspirație pentru scriitori iar cazul lui Henry Chinaski nu face excepție. Alcoolic, consumator ocazional de droguri, dependent de pariuri și de aventuri cu fem......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Dacă Charles Bukowski ar avea nuanțe, aș alege gri. Influențat de mărețul Los Angeles (numit în roman și The big apple), scriitorul expune pe șevalet viața citadină, apucăturile și depresiile generate de femei, alcool și incapacitatea de a păcăli timpul. […] Influențele hedoniste sunt accentuate în scriitura sa, astfel că ele devin o stare de fapt în care autorul poate să își creeze opera, să mediteze îndelung la eșecurile și nedreptățile vieții. Stilul lui Bukowski este caracterizat ca facând parte din dirty realism, concept care pune în lumină viața sub formă rudimentară, toate aspectele mundane care transformă și macină umanitatea.

SemneBune.ro
Charles Bukowski
Charles Bukowski
Autor

Charles Bukowski (1920-1994) s-a născut în Germania, la Andernach. Când avea doi...

vezi autor