TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Aventurile lui Sherlock Holmes (Carte pentru toți) LI-ACD-ALSHCP-20-N-001
Aventurile lui Sherlock Holmes (Carte pentru toți)
Vezi
galerie

Aventurile lui Sherlock Holmes (Carte pentru toți)

de Sir Arthur Conan Doyle

Titlu apărut în colecția Carte pentru toți la Litera

Id: #314457

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Aventurile lui Sherlock Holmes este prima colecție de povestiri polițiste scrise de Sir Arthur Conan Doyle și reunește douăsprezece dintre cele mai faimoase cazuri ale legendarului detectiv. Printre povestirile din volum se numără celebrele „Scandal în Boemia“, „Frăția Roșcaților“, „Banda pestriță“ și „Cei cinci sâmburi de portocală“. Ingenioasele scenarii, desfășurate în decorul Angliei de la sfârșitul epocii victoriene, sunt relatate de doctorul Watson, tovarăș credincios și totodată biograf al lui Sherlock Holmes.

Cu ochiul său ager, bine-cunoscutul detectiv observă detaliile esențiale și se concentrează asupra lor, reușind, cu inteligența lui ascuțită și remarcabila sa putere de deducție, să rezolve o serie de cazuri ce par insolubile. Pentru Sherlock Holmes nici o provocare nu e prea mare, căci întotdeauna, folosind observația și logica subtilă, el demonstrează că „după ce ai exclus imposibilul, ceea ce rămâne, oricât de improbabil ar părea, este adevărul“.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sir Arthur Conan Doyle

Traducător: Irina Bojin

Data apariției: iulie 2020

ISBN: 978-606-335-046-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x16,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

 

Opinii editoriale

"Sherlock Holmes este singurul detectiv din lume care acordă consultanță gratuită. Banii și prestigiul nu îl interesează, ci șansa de a-și flexa mușchii intelectuali și de a-și exersa metoda unică de deducție. Urmărindu-l de-a lungul unei serii de situații complicate, veți avea ocazia să observați o minte remarcabilă la lucru și să vă adânciți în lumea răufăcătorilor din Londra."

The Guardian
Sir Arthur Conan Doyle
Sir Arthur Conan Doyle
Autor

Născut în 1859 la Edinburgh, Arthur Conan Doyle îşi ia diploma de doctor şi porn...

vezi autor