TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În spatele norilor întunecaţi TR-ANH-N00SNN-14-N-001
În spatele norilor întunecaţi
Vezi
galerie

În spatele norilor întunecaţi

de Anne Holt

Id: #239314

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ultimul roman al seriei Vik şi Stubø

Când experta în psihologie Inger Johanne ajunge să se implice, fără voia ei, în investigarea decesului unui băieţel de opt ani, suspectat de probleme comportamentale, bănuieşte că tragedia aceasta ascunde o realitate sordidă. În timp ce se străduieşte să descurce iţele încurcate ale unei morţi suspecte, se vede nevoită să înfrunte şi provocările din viaţa personală. Cu tenacitate si intuiţie, Inger Johanne reuşeşte să desfiinţeze aparenţele care domnesc în familia lui Ellen, prietena ei şi mama victimei, trăgând simultan un semnal de alarmă referitor la condiţia copiilor în familia modernă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anne Holt

Traducător: Ivona Berceanu

Data apariției: noiembrie 2014

Titlu original: Skyggedød

ISBN: 978-606-719-165-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 328

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

 
Toate categoriile:
Cărți Ficțiune
Speciale >> Autori scandinavi
 

Din blogul Cartepedia

Roxana Covaliu Roxana Covaliu

,,Autoarea se referă la aceast roman ca la un mijloc de a atrage atenţia în privinţa violenţei asupra copiilor care de multe ori este ignorată din cauza preconcepţiei că astfel de lucruri nu......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Anne Holt alege drept fundal al poveştii atacul terorist care a avut loc pe 22 iulie, în capitala Norvegiei, oferind cititorilor un thriller social complex.”

Adresse Avisen

„Un roman poliţist construit în jurul datei de 22 iulie 2011 – o zi neagră pentru Norvegia: pare un demers atât speculativ, cât şi riscant. Dar Anne Holt reuşeşte să creeze o naraţiune în care suspansul şi compasiunea omenească se îmbină perfect.”

DAgblAdet