TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Flăcări şi gheaţă

Johanna Lindsey
Colecții/Serii: Iubiri de poveste
Niciodată supusă unui viking... pentru totdeauna stăpâna inimii lui Lady Brenna Carmarham, o tânără şi frumoasă celtă, a...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 972-606-686-762-7
Dimensiuni: 14x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Flăcări şi gheaţă

MAI MULTE DESPRE CARTE

Niciodată supusă unui viking... pentru totdeauna stăpâna inimii lui 

Lady Brenna Carmarham, o tânără şi frumoasă celtă, a fost mereu mai preocupată de îndeletnicirile potrivite pentru un războinic, dorindu-şi să fie pentru tatăl ei fiul pe care acesta nu l-a avut. Însă este se dovedește neputincioasă când părintele ei încheie un pact cu un trib viking, prin care ea este promisă de soţie pentru fiul căpeteniei, în schimbul menţinerii păcii. Dar toate planurile sunt date peste cap când, în urma unui raid neaşteptat, Brenna este răpită şi dusă pe tărâmurile îngheţate ale vikingilor, ca sclavă pentru bărbatul căruia credea că îi va fi soţie. Brenna nu este femeia care să accepte fără crâcnire vitregiile sorţii, aşa că jură răzbunare şi promite că niciodată un stăpân barbar nu îi va supune inima mândră de celtă.
Garrick Haardrad, puternicul fiu al căpeteniei vikinge, şi-a pierdut încrederea în femei şi în dragoste când cea care urma să-i devină soţie a ales căsătoria din interes în locul iubirii. Însă captiva celtă oferită de tatăl lui îi trezeşte sentimente pe care le credea dispărute pentru totdeauna. Garrick îşi promite să îmblânzească frumuseţea sălbatică, dar descoperă că propria lui inimă este cucerită de inteligenţa şi de mândria tinerei celte. 
Brenna şi Garrick trebuie să treacă prin focul suferinţei şi al îndoielilor, într-o încleştare a voinţelor de fier, înainte de a culege fructele unei iubiri pătimaşe care va depăşi toate barierele.

Data apariției: iunie 2014
Editura: Litera
Pagini: 360
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
beletristică, iubire, viking, celt, războinic

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus