TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bîntuiţii PO-CHP-BNTUT1-14-N-001
Bîntuiţii
Vezi
galerie

Bîntuiţii

de Chuck Palahniuk

Titlu apărut în colecția Top 10+ la Polirom

Id: #235247

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediție de buzunar
 

Descriere produs

Bîntuitii este unul dintre cele mai bune romane ale lui Palahniuk, exploatând convenția povestirii în ramă, în tradiția Decameronului și a Povestirilor din Canterbury și, în același timp, o satiră necruțătoare la adresa emisiunilor de tip reality show.

 

Cele 23 de povestiri care formează substanța cărții aparțin protagoniștilor unui experiment inedit și, așa cum se va vedea, macabru: persoane care au răspuns invitației de a petrece trei luni într-un teatru dezafectat, în condiții minime de confort, pentru a produce o posibilă capodoperă care le va garanta celebritatea pe scena literară. Treptat, stimulate de acest mediu neobișnuit, personajele se vor implica într-un joc pe muchie de cuțit care îi va ține pe cititori cu sufletul la gură.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Chuck Palahniuk

Traducător: Rareş Moldovan

Data apariției: iunie 2014

Titlu original: Haunted

ISBN: 978-973-46-4540-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 456

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,6x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: satiră

 

Din blogul Cartepedia

Vlad Zver Vlad Zver

,,Eu l-am descoperit pe Palahniuk nu datorită Fight Club-ului, ci datorită Bântuiţilor. Recomandată de un foarte bun prieten care-mi cunoaşte gusturile ciudate, romanul lui Chuck Palahniuk m-a ţintuit c......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Această capodoperă întunecată va rămâne pentru totdeauna în istorie drept cel mai realist portret al epocii contemporane.

The Cincinnati News Record

Cititorilor, dacă vă dă inima ghes, «abandonați-vă viața obișnuită timp de»... Ei bine, nu chiar «trei luni», ci doar câteva zile. Dezgustați-vă de scârnăvia societății pe care ați fost învățați să o vedeți în roz-bonbon! Degustați tăria romanului incizat cu poeme și povestiri feroce, în traducerea brici a lui Rareș Moldovan!

Cristina Balinte
Chuck Palahniuk
Chuck Palahniuk
Autor

Charles Michael „Chuck” Palahniuk (n. 1962, Pasco, Washington) este considerat u...

vezi autor