TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Spectre din trecut. Star Wars AM-TIZ-SW1SDT-05-N-001
Spectre din trecut. Star Wars
Vezi
galerie

Spectre din trecut. Star Wars

de Timothy Zahn

Id: #228831

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Timothy Zahn, câștigător al premiului Hugo, se reîntoarce triumfător în universul Star Wars cu primul dintre cele două volume în care se scrie istoria Noii Republici confruntate cu cel mai periculos dușman de până acum: un comandat suprem imperial, mort.


Imperiul se află în pragul prăbușirii. Dar a păstrat un plan abominal pentru final. Mai întâi, urzește un scenariu care ar putea îneca Noua Republică într-o baie de sânge provocată de un genocid și de un război civil. Apoi, se năpustește asupra sa șocantă veste potrivit căreia Marele Amiral Thrawn - cel mai viclean și mai crud comandant suprem din istorie - s-a întors din morți pentru a conduce Imperiul spre un triumf de mult profețit. Luptând împotriva imposibilului, Han și Leia încep o goană disperată împotriva timpului pentru a împiedica destrămarea Noii Republici confruntate cu două pericole: unul din interior și unul din afară.


Între timp, Luke i se alatură Marei Jade, folosind forța pentru a da de urma unei misterioase nave pirat cu echipaj format din clone. Totuși, cei mai periculoși dintre toți sunt cei care pândesc din umbră, orchestrând un plan sumbru care ar putea transforma Republica și Imperiul în propriile marionete.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Timothy Zahn

Traducător: Bogdan Mihăilescu

Data apariției: 2005

Titlu original: Specter of the Past

ISBN: 9789737780317

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea

Teme: război

Timothy Zahn
Timothy Zahn
Autor

Timothy Zahn este autorul a peste cincizeci de romane, mai mult de o sută de nuv...

vezi autor